לשכת סוכני הביטוח הפיצה הבוקר לסוכנים הודעה שבה הוסבר כי צוותי המקצוע של הלשכה איתרו ״פרצה טכנית שעלולה ליצור עיוות בהצבעה ובנתונים הסופיים״ של סקרי שביעות הרצון השנתיים בתחומי הפיננסים והבריאות.
מדובר בשני סקרים שנתיים שהלשכה מבצעת בקרב סוכני הביטוח הפעילים בענפים אלו. הממצאים בסקרים מעניקים ציונים לפעילות ולהתנהלות של חברות הביטוח כלפי הסוכנים וכלפי הלקוחות שלהם. שני הסקרים זוכים לחשיפה ציבורית גבוהה ולעניין רב מצד חברות הביטוח.
במכתב אותו שלחה לסוכנים מ״מ נשיא הלשכה, סו״ב מיכל וינצר, שמשמשת גם בתפקיד יו״ר ועדת ההיגוי לסקרים, מצוין כי ״שקיפות ואמיתות הנתונים מהווים נדבך קריטי עבורנו ועבור הסוכנים וכלל העוסקים בענף הביטוח ולכן החלטנו לגנוז את הנתונים שנאספו עד כה ולבצע סקר טלפוני חדש באמצעות מכון 'מאגר מוחות'".
עוד מציינת וינצר במכתבה לסוכנים ״ברור לנו כי יש סוכנים שכבר הצביעו, בסקר האינטרנטי, שעלולים לחשוב כי מדובר בטרחה מיותרת לשתף פעולה עם סקר חדש. אבל, על מנת לשמור על יושרה כלפי חברי הלשכה וכלפי כלל ענף הביטוח, ועל מנת לעמוד בצורה אחראית וכנה מאחורי הממצאים בסקר שנציג לציבור, אנו חשים שההחלטה שקיבלנו היא הנכונה ביותר״.


לשכת סוכני ביטוח
.jpg)

