Island, ממציאת הקטגוריה והמובילה בתחום הדפדפנים הארגוניים (Enterprise Browser), מודיעה היום על הצטרפותה של J.P. Morgan Growth Equity Partners כמשקיעה אסטרטגית בסבב הגיוס E של החברה - סבב של 250 מיליון דולר שבוצע במרץ האחרון לפי שווי של כ-5 מיליארד דולר, בהובלת Coatue Management.
ההשקעה של J.P. Morgan מצטרפת לשורת משקיעים מובילים שמאמינים בטכנולוגיה של Island, שכבר מוטמעת ביותר מ-450 ארגונים, בהם שמונה מתוך עשרת הבנקים הגדולים בארצות הברית, ונחשבת לפתרון משנה שוק, במיוחד בתחום השירותים הפיננסיים.
Island ממשיכה לצמוח במהירות ולבסס את מקומה כסטנדרט חדש לדפדפנים ארגוניים, עם פתרון שמאפשר לארגונים לשלוט במידע, להאיץ פרודוקטיביות, ולחבר בין משתמשים, צוותי IT וצוותי אבטחה דרך חוויית דפדפן אחת, אינטואיטיבית ומוגנת.
דן אמיגה, CTO ומייסד Island: “הצטרפותו של J.P. Morgan, אחד הבנקים המובילים בעולם, לגיוס, מהווה עדות לערך שאנחנו מביאים לארגונים. העובדה שרבים מהבנקים הגדולים בעולם כבר בחרו ב-Island מחזקת את הדרך שבה אנו מבססים את הקטגוריה שיצרנו וממשיכים להגדיר מחדש את מה שארגונים מובילים מצפים מסביבת העבודה שלהם״.
פריז היימן, שותף מנהל ב- J.P. Morgan Growth Equity Partners: ״Cybersecurity הוא בראש סדר העדיפויות של הארגונים הגדולים בעולם ו-Island היא בדיוק מסוג החברות שאנחנו שואפים להיות שותפים בצמיחה שלהן״.

מייק פיי ודן אמיגה, מייסדי איילנד, צילום: Antonio Delucci


