קבוצת חג'ג' דיווחה הבוקר לבורסה על היקף שיווק הדירות בפרוייקטים שלה מתחילת השנה. מהדיווח עולה כי מתחילת השנה שווקו (בדרך של הסכמי מכר ובקשת הצטרפות) 148 דירות בשווי של כ- 1.2 מיליארד ש"ח. מתוכן 102 יחידות דיור בפרוייקט שדה דב בשווי כולל של 853 מיליון ש"ח.
קבוצת חג'ג', שנסחרת בשווי של 1.15 מיליארד ש"ח, הכריזה בתחילת השנה על זכיית ענק במכרז רמ"י בשדה דב להקמת 350 יחידות, מסחר ותעסוקה. הקבוצה ציינה כי זכתה במגרש המבוקש ביותר של רמ"י במכרז, והיא מתכננת להקים בו שלושה בנייני בוטיק בגובה 9 קומות, ומגדל יוקרה בגובה 45 קומות אשר פונה לחוף הים של ת"א. החברה ציינה גם כי הפרויקט ייהנה מנוף פתוח לגמרי לים ולפארק החופי העצום שמתוכנן להיבנות לאורך רצועת החוף. בקבוצת חג'ג' מדגישים כי בכוונתם לבנות במקום מגדל בעיצוב שישאיר חותם באזור בתכנון ODA המוכרת בזכות הפרוייקטים היוקרתיים שלה במנהטן ודובאי, שם בנתה את פרויקט LOTUS TOWERS. הפרויקט בשדה דב מתוכנן בשיתוף עם משרד בר אוריין אדריכלים המקומי . בפרוייקט של קבוצת חג'ג' בשדה דב שייקרא FIRST, יהנו הדיירים מבריכת אינפיניטי, ממתחמי ספורט ופנאי, ומבתי קפה ומסעדות.
בעלי השליטה בקבוצה והמנכ"לים המשותפים צחי ועידו חג'ג' מסרו: "פרוייקט FIRST מציב סטנדרטים חדשים במתחם שדה דב. בזכות העובדה שרכשנו נכס ייחודי שמשקיף לים לצמיתות, נציע לרוכשים חווית מגורים יוצאת דופן, באיכות וביוקרה הידועים של החברה. זאת כחלק מהרחבת הפעילות שלנו בתל אביב ובכל הארץ, ובמסגרת העמקת גיוון פורטפוליו הנדל"ן של הקבוצה".

בעלי השליטה בקבוצת חג׳ג׳, האחים צחי ועידו חג׳ג׳, צילום: קבוצת חג׳ג׳


