כשלושה שבועות לאחר המיזוג של סוכנות קוואליטי לתוך אורן מזרח, מודיעה אורן מזרח , כי איתי ברדה וניר עובדיה ימונו למנכ"לים משותפים.
איתי ברדה שימש עד לאחרונה כיו"ר ומנכ"ל סוכנות קוואליטי, וקודם לכן כיו"ר הלמן אלדובי גמל ופנסיה.
ניר עובדיה שימש כמשנה למנכ"ל אורן מזרח ושימש כחבר הנהלה בכלל פיננסים.
אורן כהן, מייסד ומנכ"ל הסוכנות מאז הקמתה, מונה ליו"ר הסוכנות, במקביל למינויו למנכ"ל הפניקס סוכנויות, עליו הודיעה אתמול חברת הפניקס. כהן מחזיק ב-1.75% ממניות הפניקס סוכנויות, ששוויה מוערך בכ-4.4 מיליארד שקל.
מהסוכנות נמסר עוד, כי מדובר בחלק ממהלך נרחב שנערך בקבוצת אורן מזרח, הכולל את מיזוג החברה האחות מקבוצת הפניקס – קוואליטי. המיזוג, נועד להרחיב את הצעת הערך וסל השירותים הניתנים ללקוחות הסוכנויות, שיכללו בין היתר כלים טכנולוגיים מתקדמים, ניהול סיכונים מקצועי, סל מוצרים ושירותים מוביל ופתרונות נוספים.
אורן כהן מסר: "בהתרגשות ובביטחון מלא, שמח על המינוי של איתי וניר שצמחו בקבוצה והובילו כל אחד בתחומו את הארגונים שניהלו להתפתחות ולתוצאות עסקיות מדהימות. אני סמוך ובטוח, כי השילוב בין ניר לאיתי מייצר יכולות משמעותיות, אשר תומכות בתכנית האסטרטגית הרב שנתית והמאתגרת שלנו. לאיתי וניר הערכים הנכונים, הניסיון הנדרש והאנרגיה החשובה להמשך הדרך".

מימין: ניר עובדיה ואיתי ברדה, צילומים: יח״צ / עיבוד: פאנדר


