נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

עסקה משמעותית נוספת לקבוצת מר

תבצע פרויקטים בתחומי בטחון המולדת והמודיעין עבור גורמים ממשלתיים במערב אפריקה תמורת כ-75 מיליון שקל

 

 
אבי שכטר, מנכ״ל קבוצת מר, צילום: אייל טואגאבי שכטר, מנכ״ל קבוצת מר, צילום: אייל טואג
 

אלי מאיר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
10/11/2025

קבוצת מר ממשיכה בהרחבת פעילותה, ומדווחת היום על הסכם נוסף לביצוע מספר פרויקטים בתחום בטחון המולדת והמודיעין עבור גורמים ממשלתיים במדינה במערב אפריקה בהיקף הכנסות צפוי של כ-20 מיליון אירו (כ-75 מיליון שקל). 

במסגרת ההסכם תספק החברה חבילת פתרונות בתחומי המודיעין והסייבר, הגנת מתקנים קריטיים וטכנולוגיות גילוי והתרעה. ביצוע תכולות ההסכם צפוי בתוך כ-12-18 חודשים, בהתאם לקצב התקדמות הפרויקט ודרישות הלקוח. 

קבוצת מר הציגה ברבעון השני לשנת 2025 דיווחה קבוצת מר על הכנסות של כ-304 מיליון שקל וגידול ברווח הנקי לכ-13.7 מיליון שקל. צבר ההזמנות של החברה כולל הסכמי מסגרת  ל-30.6.2025 עמד על 826 מיליון שקל, ואינו כולל את ההסכם עם רכבת ישראל בסך כ-96 מיליון שקל שבו זכתה החברה במהלך הרבעון ושנחתם ברבעון השלישי. 

אבי שכטר מנכ"ל חברת מר: "מדובר בהסכם משמעותי נוסף בשורה של הסכמים, המשקף את המשך מימוש האסטרטגיה שלנו בתחומי הגנת המולדת והמודיעין. ההסכם מבטא אמון מתמשך של לקוחותינו ביכולות ובניסיון הרב שצברנו, ומהווה הוכחה נוספת למעמדנו כחברה מובילה המספקת פתרונות חדשניים ומתקדמים בתחומי הביטחון, הסייבר והמודיעין.

אנו רואים גידול עקבי בצורכי הביטחון והמודיעין בעולם, וקבוצת מר ערוכה לספק מענה כולל, מקצועי ואסטרטגי לשותפינו – ממשלות, גופים ביטחוניים וחברות בינלאומיות. נמשיך לחזק את מעמדנו בשווקים הגלובליים, וההסכם הנוכחי מהווה נדבך נוסף בצמיחתה ובהתרחבותה של הקבוצה בפרויקטים משמעותיים ברחבי העולם."

x