נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מיה דיינמיקס ממשיכה במומנטום המכירות

קבוצת מאיר הזמינה כלים נוספים מסוג Mia Four בהיקף של 2.5 מיליון שקל – עמדה בהתחייבות להזמנות בסך 5 מיליון שקל ב-2025

 

 
איציק קלדרון, מנכ״ל מיה דיינמיקס, צילום: יח״צאיציק קלדרון, מנכ״ל מיה דיינמיקס, צילום: יח״צ
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
20/11/2025

הזמנה זו מצטרפת להזמנה עליה דווח ביום שלישי במסגרתה הזמין המפיץ בארה"ב כ-400 כלים נוספים מסוג Mia Four.

לאור הגידול בביקושים החברה מקדמת תחילת ייצור של אלפי יחידות נוספות.


חברת המיקרו-מוביליטי, מיה דיינמיקס מדווחת כי קיבלה הזמנה נוספת של כלי Mia Four מדגמים שונים מהחברה הבת של קבוצת מאיר, שהנה המשווקת הבלעדית של מוצרי החברה בישראל, בהיקף כספי של 2.5 מיליון שקל. בהתאם להתחייבות מיום 9 בדצמבר 2024 של קבוצת מאיר, מסתכמות סך ההזמנות לשנת 2025 לכ-5 מיליון שקל. ההזמנה תסופק מהמלאי הקיים עד סוף השנה. 

הזמנה זו מצטרפת להזמנה עליה דווח ביום שלישי במסגרתה הזמין המפיץ האמריקאי כ-400 כלים נוספים מסוג Mia Four, מדגמים שונים. בהתאם לכך, סך הזמנות המפיץ האמריקאי מדגם זה השנה עומד על 1,000 כלים וזאת בנוסף להזמנה של 400 יחידות מהדגם העירוני spyqe, שנכללו בסדרת הייצור הראשונה של סדרת ההשקה מדגם זה שכללה 500 יחידות אשר הוזמנו מראש. 

לאור היקפי המכירות שבוצעו בתקופה האחרונה בטריטוריות השונות בחו"ל, בפרט לתחומי הביטחון והאבטחה, כמו גם הגידול בביקושים בשוק המקומי, מקדמת החברה תחילת ייצור של אלפי יחידות נוספות הכוללות דגמים מסדרת Mia Four וכן יחידות נוספות של הדגם העירוני Spyqe, כחלק מהיערכותה להמשך הצמיחה בשנת 2026.

החברה מעדכנת כי היא מרחיבה את תשתיות השיווק, המכירה והתמיכה שלה מחוץ לישראל, וממקדת את מאמציה בכניסה לשווקים בינלאומיים חדשים ובסגמנטים ייעודיים, לרבות הסגמנט הביטחוני וסגמנט האבטחה, כחלק מהרחבת הפריסה העסקית הבינלאומית של החברה.
 

x