נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

דודי כהן מונה למנכ״ל רשת ג׳מבו יוון בקבוצת פוקס

במסגרת תפקידו יכהן כמנכ״ל פעילות ג׳מבו יוון בישראל ובקנדה

 

 
דודי כהן, ג׳מבו, צילום: שירה רזדודי כהן, ג׳מבו, צילום: שירה רז
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
26/12/2025

קבוצת פוקס מודיעה על מינויו של דודי כהן למנכ״ל רשת ג׳מבו יוון. כהן, בן 58, נשוי ואב לשלושה, בעל תואר במנהל עסקים, מביא עמו ניסיון ניהולי מצטבר של למעלה מ-30 שנה בעולם הקמעונאות. במסגרת תפקידו צפוי כהן לכהן כמנכ״ל פעילות ג׳מבו יוון בישראל, ולצד זאת להוביל גם את פעילות הרשת בקנדה.

בתפקידו האחרון כיהן כהן כמנכ״ל קבוצת אקסטרה ריטייל במשך כעשור. במהלך תקופה זו הוביל שורה של מותגים מובילים, בהם נעמן, ורדינון, הום סטייל, בוניטה דה מאס, אפרודיטה, מגנוליה, גאנט, האקט ואקיפ, כהן הוביל ניהולית וביצע רכישות של חברות לצמיחת הקבוצה, וליווה את פעילותם השוטפת לצד תהליכי צמיחה והתפתחות עסקית. קודם לכן שימש כסמנכ״ל סחר ברשתות המשביר לצרכן ו־Home Center, וצבר ניסיון נרחב בניהול סחר, עבודה מול ספקים והובלת מערכי מכירה קמעונאיים.

ג'מבו יוון נמצאת בעיצומו של מהלך התרחבות משמעותי שיואץ בשנים הקרובות לפתיחת חנויות נוספות, במקביל, בשנת 2026 צפויה להיפתח החנות הראשונה של ג׳מבו בקנדה, כפיילוט ראשוני. ככל שהנתונים יצביעו על הצלחת המהלך נרחיב את הפעילות לחנויות נוספות ברחבי קנדה.
 


הראל ויזל, מנכ״ל ובעלים קבוצת פוקס, צילום: דימה טליאנסקי


הראל ויזל, מנכ״ל ובעלים קבוצת פוקס: ״דודי מביא עמו ניסיון ניהולי עשיר וארוך שנים בעולם הקמעונאות, וראייה עסקית רחבה שנצברה לאורך תפקידים בכירים שמילא במהלך הקריירה. אני מאמין ביכולתו להוביל את פעילות ג׳מבו יוון בישראל ואת פעילות הרשת בקנדה, לחזק את המותג ולהמשיך את תהליך הצמיחה וההתרחבות בשנים הקרובות. הצטרפותו של דודי מהווה חיזוק משמעותי להנהלת הקבוצה, ואני בטוח שיתרום רבות להמשך הצלחתה״.

x