נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אאורה ממשיכה להוביל ומסכמת את שנת 2025 עם מכירה של למעלה מ- 1000 דירות

קבוצת אאורה מדווחת היום כי בשנת 2025 מכרה 1,036 יחידות דיור בפרויקטים השונים שבשיווק - נתון המשקף יציבות מרשימה בפעילות החברה, על רקע תקופה מאתגרת במיוחד בשוק הדיור הישראלי

 

 
יעקב אטרקצ׳י, מנכ״ל ומבעלי חברת אאורה, צילום: ראובן קפוצינסקייעקב אטרקצ׳י, מנכ״ל ומבעלי חברת אאורה, צילום: ראובן קפוצינסקי
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
05/01/2026

לשם השוואה, בשנת 2024 שהייתה שנת שיא מכרה אאורה 1,048 יחידות דיור - נתון המעיד על שמירה על היקפי פעילות דומים בשנתיים רצופות, וזאת חרף אי הוודאות הכלכלית, סביבת הריבית הגבוהה והשלכות המלחמה על ענף הנדל״ן.

היכולת לשמור על קצב מכירות גבוה גם בתקופה שבה השוק מצוי בהאטה, נובעת מהיערכות מוקדמת, חוסן ואסטרטגיה ארוכת-טווח. אסטרטגיה זו נשענת על יתרון לגודל, היקף פעילות משמעותי ופיזור גיאוגרפי רחב של פרויקטים בפריסה ארצית מצפון ועד דרום, לצד מיקוד בתחום ההתחדשות העירונית - אחד ממנועי הצמיחה המרכזיים של שוק הדיור בישראל. עיקר קהל רוכשי הדירות של החברה הם רוכשי דירות שמטרתם לגור בדירות ופחות ציבור המשקיעים ומכאן העוצמה גם בשנה יחסית חלשה יותר בשוק . 

בחברה מעריכים כי בשנת 2026 צפויה מגמת שיפור בשוק הדיור, ובהתאם לכך צופה אאורה גידול נוסף בהיקפי המכירות ביחס לשנת 2025. להערכת החברה, שילוב של התאוששות הדרגתית בביקושים, המשך פעילות אינטנסיבית בפרויקטים קיימים ופתיחת פרויקטים נוספים לשיווק, יאפשרו לה להגדיל את מספר יחידות הדיור שיימכרו גם בשנה הקרובה.

יעקב אטרקצ׳י, מנכ״ל ובעלים של קבוצת אאורה: ״היציבות של אאורה נובעת מהיערכות מוקדמת, גמישות תפעולית, יתרון לגודל ואמונה עמוקה וארוכת טווח בשוק הדיור הישראלי. הפריסה הארצית הרחבה והיקף הפעילות מאפשרים לנו להמשיך ליזום, לבנות ולמכור אף בתקופות של ביקוש זמני מתון בשוק, באופן אחראי, עקבי ועם מבט קדימה".

 

לגרף אאורה לחצו כאן

169 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 311.68 מיליון באאורה
קרנות נאמנות שמחזיקות את אאורה. לרשימה המלאה

x