נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

ISA GROUP, עץ השקד וא.חבר זכו במכרז רמ"י לבניית 683 יח״ד ברכסים תמורת 217 מיליון שקלים

על הקרקע ששטחה 37 דונם ישלמו החברות 85.8 מיליון שקלים. הוצאות הפיתוח עומדות על 131 מיליון שקלים

 

 
בניית 683 יח״ד ברכסים / תמונה: Dreamstimeבניית 683 יח״ד ברכסים / תמונה: Dreamstime
 

מיכאל לוי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
12/01/2026

ISA GROUP, עץ השקד וא. חבר, מודיעות על זכייתן במכרז של רמ"י לבניית 683 יח"ד ביישוב רכסים. למכרז, אשר נסגר בשבוע שעבר, ניגשו החברות במשותף כאשר כל הדירות מיועדות למכירה בשוק החופשי. על הקרקע ששטחה 37.2 דונם ישלמו החברות 85.8 מיליון שקל כאשר הוצאות הפיתוח עומדות על כ-131 מיליון שקלים.

עבור החברות השותפות מדובר בהעמקת הנוכחות והפעילות ביישוב. עבור ISA GROUP מדובר בפרויקט השני ברכסים. במקביל החברה בונה ומשווקת 631 יח"ד ומרכז מסחרי בשכונת מצפה השחר ביישוב - מתוכן בשלב הראשון שנמצא כעת באכלוס 277 יח"ד ובשלב השני בו התחילו לאחרונה את עבודות הבנייה, עוד 354 יח"ד. חברות עץ השקד ו-א. חבר פעילות אף הן ביישוב רכסים ומקדמות בו כיום פרויקטים של מגורים הנמצאים בשלבי ביצוע.

אהוד שטרנהיים, מנכ"ל ISA GROUP: "ההחלטה לגשת למכרז נוסף ברכסים ולהרחיב את נוכחותנו ביישוב, מהווה הבעת אמון מובהקת המשקפת את הפוטנציאל העצום שאנו רואים בעתיד של רכסים. אנו רואים ברכסים יישוב קהילתי בעל איתנות מוכחת, עם קצב מכירות גבוה ועקבי, לצד עלייה מתמשכת בשווי הנכסים. הצלחה זו מועצמת רבות בזכות מיקומו האסטרטגי המצוין של היישוב, הסמוך לציר כביש 6 ולפיתוח התעסוקתי המואץ של האזור. אנו מברכים על זכייתנו וגאים להיות שותפים פעילים בהתפתחותו וצמיחתו של היישוב רכסים."

x