נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

הפניקס גמא זכתה פרס הבנקאות הפתוחה ב-IT Awards 2025

 

 
צילום: יח״צצילום: יח״צ
 

אדם כהן
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
25/02/2026

מימין לשמאל: שחר אלבס מנהל פרוייקטים ב- Yael group, יעל אגוזי מנתחת מערכות מידע ב- Yael group ומורן בנימין מפתחת מערכות ב- Yael group, נועה פרידמן מנהלת פרוייקטים רוחביים בהפניקס גמא, אלי ברטפלד מנהל מחלקת פיתוח בהפניקס גמא, גבי מיידלר סמנכ״ל מערכות מידע בהפניקס גמא, צילום: יח״צ
 

בטקס מצטייני המחשוב (IT Awards) 2025, האירוע המרכזי של אתר אנשים ומחשבים להוקרת מצוינות בעולם ה-IT והחדשנות, זכתה הפניקס גמא בפרס חשוב בקטגוריית *בנקאות פתוחה, שמהווה הכרה בהובלתה כמקור מידע פיננסי וביישום מוצלח של פתרונות ענן ותשתיות פתוחות בתהליכי בנקאות וקלאוד. 

הפרס מוענק על עבודה מערכתית ומעמיקה במעבר לענן, יישומי קלאוד והטמעה של פרויקטים בענן שמהווים בסיס לפרקטיקות של בנקאות פתוחה וחדשנות דיגיטלית. הטקס, שמתקיים זו השנה ה-24 ברציפות, בוחן פרויקטים טכנולוגיים מתוך מגזרים שונים במשק, כולל מגזר פיננסים ובנקאות, ומדגיש תרומה ממשית לערך עסקי ותפעולי בארגון. 

הפניקס גמא נחשבת לאחד השחקנים המרכזיים בשוק האשראי, הניכיון והסליקה בישראל, פועלת מעל 25 שנה ומשרתת עשרות אלפי לקוחות עסקיים עם מחזור עסקאות של במאות מיליארדי שקלים בשנה. 

הצלחה זו מבליטה את ההשקעה של החברה בטכנולוגיות ענן ובפתיחות נתונים, אסטרטגיה שמגבירה את האינטגרציה בין מערכות פיננסיות, מאפשרת שירותים מהירים וגמישים יותר ללקוחות עסקיים, ותורמת לתמיכה במגוון רחב של שירותים פיננסיים ועסקיים. 

גבריאל (גבי) מיידלר, סמנכ"ל מערכות מידע בהפניקס גמא ציין עם קבלת הפרס:

“זכינו בתחרות מצטייני המיחשוב של אנשים ומחשבים לשנת 2025 והפרס מבטא את המחויבות של הפניקס גמא להובלה טכנולוגית ולהעצמת שוק הבנקאות הפתוחה בישראל. מעבר לענן ויישומי קלאוד מאפשרים לנו להציע פתרונות מהירים, מאובטחים ומשתלמים יותר ללקוחותינו וזו ההשפעה האמיתית של החדשנות הדיגיטלית בשירותי פיננסים,”

x