הרווח לבעלי המניות בשנת 2025 זינק בכ-58% לכ-245 מיליון שקל וברבעון הרביעי הוכפל לכ-81 מיליון שקל.
ה-NOI המיוחס לבעלים (כולל חברות כלולות) בשנת 2025 עלה בכ-12% לכ-107 מיליון שקל.
להערכת החברה, המגמה החיובית תימשך גם בשנת 2026 עם עלייה צפויה ב-NOI לכ-114 מיליון שקל.
ה-FFO לפי גישת ההנהלה בשנת 2025 עלה בכ-15% לכ-60 מיליון שקל.
נכון לסוף שנת 2025, ההון העצמי לבעלי המניות עלה לכ-2.23 מיליארד שקל זאת לפני תמורת הנפקת המניות שבוצעה לאחר תאריך המאזן.
בתחילת השנה, השלימה החברה הנפקת מניות ראשונה (IPO) בבורסה בתל-אביב וגייסה כ-520 מיליון שקל משורה של גופים מוסדיים מובילים תמורת כ-15% מההון והקצאת אופציות.
חברת רמי לוי נדל"ן, הפועלת בתחום הנדל"ן המניב והמגורים, פרסמה את תוצאותיה הכספיות לשנת 2025, שהינו הדוח הכספי הראשון שמפרסמת החברה מאז הפיכתה לחברה ציבורית (IPO) בחודש ינואר השנה, המשקפות צמיחה בהיקפי הפעילות ומסכמת שנה עם עלייה חדה ברווחים. בימים אלה, מיישמת החברה תכנית ייזום משמעותית להמשך פיתוח נכסיה.
עיקרי התוצאות הכספיות לשנת 2025:
ה-NOI המיוחס לבעלים (כולל חברות כלולות) בשנת 2025 עלה בכ-12% לכ-107 מיליון שקל, בהשוואה לכ-95 מיליון שקל בשנת 2024, כתוצאה מאכלוס לראשונה של נכסים מניבים באופקים, בראשון לציון, ומגידול בהכנסות בנכסים קיימים מעליה ריאלית בדמי השכירות ומעליית המדד. בתוך כך, פרסמה החברה שהיא צופה המשך המגמה החיובית גם בשנת 2026, כך שה-NOI המיוחס לבעלים (כולל חברות כלולות) בשנת 2026 צפוי להסתכם בכ-114 מיליון שקל.
ה-FFO המיוחס לבעלים לפי גישת ההנהלה בשנת 2025 עלה בכ-15% לכ-60 מיליון שקל, בהשוואה לכ-52 מיליון שקל בשנת 2024, ונבע בעיקר מהעלייה האמורה ב-NOI.
בשורה התחתונה, חברת רמי לוי נדל"ן סיימה את שנת 2025 עם עלייה חדה של כ-58% ברווח הנקי לבעלי המניות בשנת 2025 שהסתכם בכ-245 מיליון שקל, בהשוואה לכ-155 מיליון שקל בשנת 2024. העלייה החדה ברווחים נבעה בין היתר מעליה בהכנסות הנדל"ן המניב, מהכרה לראשונה בהכנסות ממכירת דירות ומעליית שווי נדל"ן להשקעה.
עיקרי התוצאות הכספיות לרבעון הרביעי של שנת 2025:
ה-NOI המיוחס לבעלים (כולל חברות כלולות) ברבעון הרביעי של שנת 2025 עלה בכ-23% לכ-30 מיליון שקל, בהשוואה לכ-24 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2024, כתוצאה מאכלוס לראשונה של נכס מניב באופקים מגידול בהכנסות מפעילות מכירת חשמל סולארי, מעליה ריאלית בדמי השכירות ומעליית המדד.
ה-FFO המיוחס לבעלים ברבעון הרביעי של שנת 2025 עלה בכ-34% לכ-17 מיליון שקל, בהשוואה לכ-13 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2024.
הרווח הנקי לבעלי המניות של חברת רמי לוי נדל"ן ברבעון הרביעי של שנת 2025 הוכפל לכ-81 מיליון שקל, בהשוואה לכ-38 מיליון שקל ברבעון המקביל בשנת 2024.
עיקרי תוצאות המאזן ליום ה-31.12.2025:
לחברה מזומנים ושווי מזומנים והשקעות לזמן קצר בסכום כולל של כ-258 מיליון שקל. מנגד, לחברה חוב פיננסי ברוטו בסך של כ-628 מיליון שקל. בהתאם לכך, לחברה חוב פיננסי, נטו בסך של כ-370 מיליון שקל.
ההון העצמי המיוחס לבעלי המניות של החברה עלה לכ-2.23 מיליארד שקל, בהשוואה לכ-2.04 מיליארד שקל בסוף שנת 2024, וזאת אף לאחר חלוקת דיבידנד בעין לבעלי המניות בסך של כ-60 מיליון שקל במהלך שנת 2025. יובהר, כי ההון העצמי המדווח בסוף שנת 2025 הינו לפני תמורת ההנפקה בבורסה בת"א שבוצעה לאחר תאריך המאזן ובסך של כ-520 מיליון שקל.
לאחר תאריך המאזן, החל מבצע "שאגת הארי" ונכון למועד פרסום הדוחות החברה אינה מזהה השפעה מהותית של אירועים אלו על פעילותה העסקית.
בחודש ינואר 2026, השלימה החברה הנפקת מניות ראשונה (IPO) בבורסה בתל-אביב, במתכונת של הצעה לא אחידה, וגייסה כ-520 מיליון שקל משורה של גופים מוסדיים מובילים תמורת כ-15% מההון של החברה והקצאה של כתבי אופציות. תמורת ההנפקה מיועדת בעיקר להרחבת ומימוש ההשקעות בתוכנית האסטרטגית להרחבת היקפי הפעילות בשנים הבאות.
בחודש ינואר 2026, זכתה החברה במכרז של רשות מקרקעי ישראל באור יהודה, לרכישת קרקע לבניה מסחר ולתעסוקה בשטח של כ-6.4 אלף מ"ר, בתמורה לכ-28 מיליון שקל. בנוסף, באותו החודש, זכתה החברה במכרז של רשות מקרקעי ישראל בפארק התעשיה הדרומי במועצה האזורית יואב לחכירת קרקע בייעוד לתעשייה ולוגיסטיקה בשטח כולל של כ-11 דונם, בתמורה לכ-24 מיליון שקל. בכוונת החברה לפעול לפיתוח העתידי של הקרקעות, בהתאם לייעודים האמורים, כחלק מתכנית האסטרטגית להרחבת היקפי פעילותה בשנים הבאות.
נכון למועד הדוחות, חברת רמי לוי נדל"ן מחזיקה בכ-34 נכסי נדל"ן מניב בתחום המסחר, תעשיה ולוגיסטיקה, משרדים ומלונאות, וכן נמצאת בתנופת ייזום משמעותית הצפויה יותר מלהכפיל את ה-NOI עד לשנת 2030. בנוסף, לחברה פעילות בתחום הנדל"ן למגורים עם מאות יחידות דיור הנמצאות כיום בשלבי ביצוע ועוד אלפי יחידות דיור הנמצאות בשלבי תכנון שונים, בדגש על התחדשות עירונית.
מוטי חזן, מנכ"ל רמי לוי נדל"ן: "אנו מפרסמים לראשונה דוחות כחברה ציבורית ומציגים בהם תוצאות שיא, הן ברווחים והן בפרמטרים התפעוליים. אנו מסכמים את שנת 2025 עם צמיחה דו-ספרתית בהיקפי הפעילות כתוצאה מהבשלה מתמשכת של הפיתוח העסקי. בין היתר, בשל התקדמות בפעילות המגורים, אכלוס נכסים מניבים נוספים באופקים ובראשון לציון ובמקביל נמשכה הצמיחה בדמי השכירות הריאליים של תיק הנכסים שלנו. בכוונתנו להמשיך ביישום התכנית האסטרטגית המתבססת על קידום פעילות הייזום שלנו בתחום הנכסים המניבים, הכוללת הקמה של כ-20 נכסים מניבים נוספים, שיביאו ליותר מהכפלת היקפי הפעילות של החברה תוך 5 שנים. זאת, לצד הגדלה משמעותית של הפעילות היזמית בתחום המגורים וההתחדשות העירונית, המונה הקמה של אלפי יחידות דיור במהלך השנים הבאות. ההנפקה המוצלחת, בשילוב עם האיתנות הפיננסית של החברה, יסייעו לנו להגשים וליישם את התכנית האסטרטגית, תוך שנמשיך לאתר הזדמנויות נוספות להגדלת עתודות הקרקע שלנו לשנים הבאות, בדומה לשני המכרזים האחרונים בהם זכינו באור יהודה ובמועצה האזורית יואב להקמת נכסים מניבים בייעוד של לוגיסטיקה, מסחר ותעסוקה, תוך השבחת הנכסים הקיימים, ובמטרה להשיא ערך לבעלי המניות".

מוטי חזן, מנכ״ל רמי לוי שיווק השקמה נדלן, צילום: יח״צ


