נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

הבעת אמון ממוסדיים ותוצאות שיא: מגדל ואנליסט הפכו לבעלי עניין באלמוגים שזינקה ברווחים

אלמוגים מסכמת את 2025 עם תוצאות שיא ומאיצה את תנופת ההתרחבות והצמיח

 

 
מריו זוזל, בעלים משותפים אלמוגים, צילום: אוהד דייןמריו זוזל, בעלים משותפים אלמוגים, צילום: אוהד דיין
 

עידו אסיאג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
26/03/2026

צמיחה של 41.6% בהכנסות לסך של כ- 422.2 מיליון ש״ח בשנת 2025 בהשוואה לתקופה המקבילה אשתקד.

צמיחה של 41.2% ברווח הגולמי שהסתכם בכ- 81.4 מיליון ש״ח.

גידול חד ברווח הנקי שהסתכם ב- 33.8 מיליון ש״ח.

גידול משמעותי בצבר הפרויקטים בתחום ההתחדשות העירונית.


החברה מכרה 208 יח"ד בשנת 2025 בהיקף של 716 מיליון ₪ כולל מע"מ, הכוללים 7 יחידות שנמכרו בפרויקט האולטרה יוקרה בנווה צדק, ועוד 36 יחידות לאחר תאריך המאזן, כולל יחידה אחת בנווה צדק. וכן 1,180 שטח מסחרי בהיקף כספי של 19 מיליון ₪ כולל מע"מ.

צבר הפרויקטים של החברה בתחום ההתחדשות העירונית גדל בתוך 5 שנים, מאז החלה החברה את פעילותה בתחום, לכ- 33 פרויקטים ברחבי הארץ, הכוללים למעלה מ- 7,000 יח"ד. כאשר מרביתם ממוקמים בלב אזורי הביקוש. הקצב השנתי של  כניסתם של פרויקטים חדשים עומד על כ- 1,500- 2,000 יח"ד בשנה. 

בשנת 2025 זכתה אלמוגים ב-12 פרויקטים חדשים בהיקף של כ- 1,600 יח"ד בראשון לציון, נתניה, פתח תקוה, רחובות, קדימה צורן, חולון, קריית ביאליק ורמת גן.

לחברה רווח גולמי שטרם הוכר בהיקף של כ- 2.6 מיליארד שקל, מתוכו כ- 1.8 מיליארד שקל רווח גולמי מהתחדשות עירונית.

הסכמי השקעה ומזכרי עקרונות בארבעה פרויקטים, עם צפי השקעות של השותפים בסך של 127 מיליון ש״ח למיקסום התשואה. 

במהלך השנה החברה ביצעה הנפקות הון פרטיות בסך של 103 מיליון ש״ח, שהפכו את מגדל ביטוח ואנליסט לבעלות עניין. 


חברת הנדל"ן אלמוגים החזקות בשליטת מריו זוזל  (29.96%) ועמי בר-משיח (29.93%) שהינה מחברות ייזום הבניה והביצוע למגורים מהוותיקות בישראל, פרסמה את הדוחות הכספיים לשנת 2025. 

בשנת שנת 2025 צמחו הכנסות החברה בכ- 41.6% לסך של כ- 422.2 מיליון שקל, לעומת 298.2 מיליון ש"ח בתקופה המקבילה בשנת 2024. הרווח  הגולמי בשנת 2025 צמח בכ- 41.2% והסתכם לסך של כ- 81.4 מיליון ש״ח, לעומת 57.6 מיליון ש"ח אשתקד והרווחיות הגולמית הסתכמה לכ- 19%. הרווח הנקי לבעלי החברה זינק לסך של כ- 33.8 מיליון ש״ח בשנת 2025,  לעומת 1 מיליון ₪ בשנת 2024. 

בשנת 2025 מכרה אלמוגים בפרויקטים השונים בארץ, 208 יח"ד בהיקף של כ- 716 מיליון ₪, כולל מע"מ, ועוד 36 יחידות לאחר תאריך המאזן. לצד זאת, החברה הגדילה את מספר הפרויקטים בתחום ההתחדשות ל- 33 פרויקטים ברחבי הארץ לאחר זכיה ב- 12 פרויקטים  חדשים בתחום ההתחדשות, שמביאים למלאי בתחום פעילות זה של למעלה מ- 7,200 יח"ד (מתוכם 273 בביצוע). בנוסף לחברה 6 פרויקטים בביצוע ביזמות מסורתית בהיקף של כ-1,000 יח"ד, ועוד 7 פרויקטים בתכנון ועתודות קרקע בהם צפויות להיבנות כ- 1,700 יח"ד. 

אלמוגים צפויה להשלים בשנים הקרובות  כ- 9,800 יח"ד וכ-49,000 מ"ר מסחר ומשרדים, עם צפי הכרה בהכנסות של כ-15.1 מיליארד שקל  ויתרת רווח גולמי מוערך של כ- 2.6 מיליארד שקל, מתוכו כ-1.8 מיליארד ש"ח בתחום ההתחדשות העירונית. 

מריו זוזל, מנכ"ל ומבעלי השליטה: "אלמוגים מסכמת את שנת 2025 עם תוצאות חזקות המשקפות תנופת צמיחה והתרחבות משמעותית.

בפעילות החברה. העלייה בהכנסות וברווח לצד הגידול בצבר הפרויקטים, ובפרט בתחום ההתחדשות העירונית, מחזקים את מעמדה של אלמוגים כאחת מהחברות המובילות בשוק. החברה ממשיכה להרחיב את פעילותה ברחבי הארץ, ובשנים הקרובות צפויה להקים קרוב ל-10 אלף יחידות דיור עם צפי הכנסות של כ-14.9 מיליארד שקל ורווח גולמי של כ-2.6 מיליארד שקל – נתונים המבטאים את איכות הפורטפוליו ואת מנועי הצמיחה המשמעותיים של החברה לשנים הבאות."


לגרף אלמוגים לחצו כאן

81 קרנות נאמנות שמחזיקות סה"כ 64.09 מיליון באלמוגים
קרנות נאמנות שמחזיקות את אלמוגים. לרשימה המלאה

x