נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אלמור תקים שדה סולארי בדרום הארץ בהספק של כ-600 מגה ואט

ההתקשרות היא באמצעות אל-מור אנרגיות מתחדשות, שותפות בת בבעלות ושליטה מלאה של אלמור | תחילת עבודות ההקמה במחצית השנייה של 2026

 

 
אלמור / קרדיט: אילוסטרציה – AIאלמור / קרדיט: אילוסטרציה – AI
 

מיכאל לוי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
16/04/2026

אלמור, המתמחה בתכנון, הקמה ואחזקה של מערכות חשמל ופרויקטי אנרגיה מתחדשת, מדווחת היום (ה') כי  אל-מור אנרגיות מתחדשות, שותפות בת בבעלות ושליטה מלאה של החברה ("אא"מ"), התקשרה בהסכם להקמת שדה סולארי פוטו-וולטאי, בהספק משוער של עד כ-600 מגה וואט, בתמורה לכ-500 מיליון ₪.

במסגרת ההסכם, אא"מ תשמש כקבלן ההקמה, במתכונת של EPC – תכנון, רכש, הנדסה וביצוע כקבלן ראשי, של כלל העבודות הנדרשות להקמת השדה הסולארי, שהינו חלק ממתקן כולל של תחמ"ש (תחנת משנה) -  סולארי ומתחם אגירה, הממוקם בדרום הארץ .

אא"מ צפויה להתחיל בביצוע עבודות מקדימות (טרום צו התחלת עבודות) הנדרשות לפרויקט במהלך המחצית השנייה של 2026. משך ההקמה הכולל הצפוי הינו כ- 2 שנים .

בנוסף להסכם ההקמה, התקשרו אא"מ ומזמין השירותים, בהסכם תחזוקה, מכוחו תעניק אא"מ שירותי תחזוקה לפרויקט.

 

x