נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

דירקטוריון זפירוס מודיע על מינויה של ערבה פז סביליה למנכ"לית החברה

פז סביליה בעלת ניסיון של מעל עשור בתחום האנרגיה המתחדשת, בתפקידה האחרון כיהנה כמנכ"לית בדוראל תשתיות סביבתיות וכעת תיכנס לתפקיד מנכ"לית זפירוס | פז סביליה: "מברכת על ההזדמנות להוביל את זפירוס בשלב הבא בהתפתחותה ובמימוש פוטנציאל הצמיחה המשמעותי שלה באירופה"

 

 
ערבה פז סיביליה, צילום: אפיק גבאיערבה פז סיביליה, צילום: אפיק גבאי
 

מורן שקד
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
05/05/2026

בהמשך להודעה בדבר השלמת רכישת השליטה בחברת זפירוס על ידי קבוצת דוראל מידי קרן תש"י וסיום כהונתו של ערן סער כמנכ"ל זפירוס, החליט דירקטוריון זפירוס על מינויה של ערבה פז סביליה למנכ"לית החברה.

ערבה פז סביליה כיהנה כמנכ"לית וכסמנכ"לית פיתוח עסקי בדוראל תשתיות סביבתיות ומביאה עמה ניסיון של מעל לעשור בתחום האנרגיה והתשתיות. פז סביליה, עו"ד בהכשרתה, שימשה בעבר כיועצת משפטית ראשית וכחברת הנהלה בחברת סולגרין בע"מ, היא בעלת ניסיון עשיר בהובלת פעילות עסקית אסטרטגית בסביבה הבינלאומית, לרבות עסקאות מיזוג ורכישה ועסקאות מימון. מינויה של ערבה צפוי להיכנס לתוקף ב-22 ביולי 2026.

ערבה פז סביליה: "אני מודה על האמון שניתן בי ושמחה על ההזדמנות להוביל את זפירוס בשלב משמעותי בהתפתחותה. יחד עם אנשי החברה המצוינים ובתמיכת קבוצת דוראל, נפעל להרחיב את הפעילות הבינלאומית של החברה, לייצר מנועי צמיחה חדשים, ולחזק את מעמדה של זפירוס כשחקן מוביל בתחום האנרגיות המתחדשות באירופה."

יוני חנציס, מנכ"ל קבוצת דוראל אנרגיה ודירקטור בזפירוס: "מאז הצטרפותה של ערבה לקבוצת דוראל, היא הפגינה יכולות מקצועיות מרשימות, חתירה תמידית למצוינות, ראייה אסטרטגית והובלה של מהלכים משמעותיים. אני בטוח כי תחת הנהגתה זפירוס תמשיך לצמוח ולחזק את מעמדה בשוק האנרגיות המתחדשות. מינויה לתפקיד מנכ"לית הוא טבעי ונכון עבור זפירוס, ואני מאחל לה הצלחה רבה. אני מודה לערן סער על הובלה מוצלחת של זפירוס בשנים האחרונות כמנכ"ל החברה, בתקופה שהתאפיינה בצמיחה והרחבה משמעותית של פעילות החברה באירופה ומאחל לו הצלחה רבה בהמשך."

x