קבוצת מבטח סימון מבית מגדל סוכנויות, מנהלת ההסדרים הפנסיוניים והפיננסיים הגדולה והוותיקה בישראל, מודיעה על מיזוג תיק הביטוח והפעילות של "ברון סוכנות לביטוח", בבעלותו של יוסי ברונהיים, לתוך הקבוצה.
המיזוג מהווה מהלך אסטרטגי שנועד להעצים את הערך המוענק ללקוחות סוכנות ברון ומשלב בין הניסיון רב-השנים והשירות האישי של ברונהיים לבין המעטפת התפעולית, הטכנולוגית והפיננסית הרחבה של מבטח סימון. מבטח סימון, הפועלת מזה 60 שנה, מנהלת הסדרים עבור מאות אלפי לקוחות ואלפי מעסיקים, ומובילה את השוק גם בתחום ביטוחי הבריאות הקולקטיביים.
על פי מתווה המיזוג, הרצף השירותי והמקצועי יישמר במלואו כאשר צוות סוכנות ברון, בראשות המייסד והמנכ"ל ברונהיים, ימשיך ללוות את הלקוחות באופן אישי תוך שימוש במערכות הניהול המתקדמות של מבטח סימון. ברונהיים נחשב לאוטוריטה מקצועית בתחום הפרישה והתכנון הפיננסי, בעל ניסיון עשיר בליווי בכירים וגופים מוסדיים, ומשמש כספק של משרד הביטחון בתחום זה.
יוסי ברונהיים, בעלים ומנכ"ל סוכנות ברון, מסר היום: "מדובר בהתפתחות טבעית עבור סוכנות הפועלת כבוטיק מקצועי מזה עשרות שנים. העולם הפיננסי המשתנה מחייב אותנו להעניק ללקוחות פתרונות טכנולוגיים וחדשניים, והחיבור למבטח סימון מאפשר לנו לעשות זאת מבלי לוותר על הקרבה האישית והאמון שבנינו איתם לאורך השנים".
שמי שטובי, מנכ"ל מבטח סימון: "החיבור של יוסי ברונהיים ושל תיק הביטוח האיכותי שלו למבטח סימון הוא החלטה מקצועית ועסקית נכונה לשני הצדדים. פעילותו של יוסי סינרגטית לערכי הקבוצה, ואנו שמחים על ההזדמנות להעצים יחד את הצעת הערך ללקוחות. אני מודה לנתנאל מנדלסון, מנכ"ל מגדל סוכנויות, על תרומתו המשמעותית להשלמת המהלך".

שמי שטובי, יוסי ברונהיים ונתנאל מנדלסון, קרדיט: יח״צ


