נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

IBI בית השקעות במהלך משנה שוק: משיקה Super App פיננסי חדש תחת המותג IBI SMART

לראשונה בישראל, כל העולמות הפיננסים באפליקציה אחת: מסחר בישראל ובארה״ב, מידע פיננסי, פנסיה, ביטוח וניהול אופציות | דייב לובצקי, מנכ"ל IBI בית השקעות:IBI SMART מביאה לישראל את הדור הבא של הפיננסים הדיגיטליים - מרכז פיננסי אישי אחד במקום ריבוי אפליקציות ומערכות״

 

 
דייב לובצקי, מנכ״ל IBI בית השקעות, צילום: אייל טואגדייב לובצקי, מנכ״ל IBI בית השקעות, צילום: אייל טואג
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
25/05/2026

IBI בית השקעות מודיעה על מהלך חדשני ומשנה שוק עם השקת SuperApp פיננסי חדש, תחת המותג IBI SMART, המרכז לראשונה מגוון רחב של שירותים פיננסיים תחת פלטפורמה אחת.

אם עד היום, משתמשים נאלצו לנהל את חייהם הפיננסיים דרך שורה ארוכה של אפליקציות, אתרים ומערכות נפרדות, מהיום,IBI SMART  מאחדת את כל העולמות האלה למקום אחד - במהלך שנועד לשנות את הדרך שבה ישראלים מנהלים את הכסף שלהם.

״אפליקציית העל״ תאפשר ללקוחות, לראשונה בישראל, לרכז ולנהל את כלל עולמות הכסף שלהם במקום אחד — ממסחר עצמאי בישראל ובארה״ב, דרך מידע פיננסי, פנסיוני וביטוחי, ועד ניהול אופציות והענקות לעובדי הייטק, כולל קבלת עדכונים וביצוע פעולות ישירות מתוך האפליקציה. כך, המשתמשים יוכלו לקבל תמונה מלאה של הנכסים ולנהל את הפעילות הפיננסית שלהם. בנוסף, האפליקציה משלבת כלי AI מתקדמים למסחר, לצד יכולות מבוססות GPT, שנועדו להפוך מידע פיננסי מורכב לנגיש, ברור ופשוט יותר ולאפשר למשתמשים לקבל תמונה רחבה וברורה יותר על תיק ההשקעות והפעילות הפיננסית שלהם בצורה אינטואיטיבית ונוחה.

האפליקציה החדשה גם מרחיבה משמעותית את יכולות המסחר של IBI SMART לאפליקציה דואלית מלאה, המאפשרת מסחר בשוק הישראלי ובשוק האמריקאי - מתוך אותו ממשק ובאותה חוויית שימוש.

ב-IBI  מציינים כי המהלך נועד לתת מענה לצורך הולך וגובר של משתמשים לנהל את כלל הפעילות הפיננסית שלהם באופן מרוכז, פשוט ודיגיטלי, מבלי לעבור בין מספר מערכות ואפליקציות שונות.

המהלך מהווה חלק מאסטרטגיית הצמיחה של IBI בתחום הפיננסים הדיגיטליים, וימצב אתIBI SMART  כפלטפורמה פיננסית רחבה שהיא הרבה מעבר לאפליקציית מסחר בלבד.

דייב לובצקי, מנכ״ל IBI בית השקעות: ״אנחנו נמצאים בעיצומה של מהפכה עולמית באופן שבו אנשים מנהלים את החיים הפיננסיים שלהם. בעולם, גופים פיננסיים מובילים עוברים ממוצרים נקודתיים לאקו־סיסטם דיגיטלי רחב, שמרכז יותר ויותר שירותים תחת חוויית שימוש אחת. המשתמשים כבר לא רוצים לעבור בין אפליקציה למסחר, אתר לפנסיה, מערכת לביטוח ופלטפורמה לניהול אופציות - הם מצפים לראות הכל במקום אחד שמרכז עבורם את כלל התמונה הפיננסית בצורה פשוטה וברורה.

IBI SMART נבנתה בדיוק מתוך ההבנה הזו. הערך המרכזי שלה אינו בפיצ׳ר בודד, אלא בשילוב של כלל העולמות תחת מרכז פיננסי אישי אחד המציג בפני המשתמשים תמונה אחת מלאה וחוויית שימוש אחודה, רציפה ופשוטה. מבחינתנו, זהו מהלך משמעותי שמביא לישראל את הדור הבא של הפיננסים הדיגיטליים, ומחליף את הפיצול והמורכבות שאפיינו עד היום את ניהול הכסף של המשתמשים.״

x