מזרחי טפחות יוצא היום במהלך חדשני, שבמסגרתו יוכלו - רק לקוחות הבנק, למשוך מזומן באמצעות הטלפון הנייד, תוך שימוש בטכנולוגיית NFC וללא צורך בהכנסת הכרטיס הפיסי לכספון.
הבשורה ללקוחות מזרחי טפחות בעלי כרטיס אשראי של הבנק היא, שמעכשיו הם כבר לא יצטרכו להיסחב עם כרטיס הפלסטיק, כדי למשוך מזומן מהמכשירים האוטומטיים. הארנקים הדיגיטליים Google Pay ו-Apple Pay, הנמצאים בטלפונים הניידים שלהם, יאפשרו להם לבצע את הפעולה במהירות, בנוחות ובאבטחה מוגברת.
בכך הופך מזרחי טפחות לבנק הראשון בישראל, המעמיד לרשות לקוחותיו יכולת משיכת מזומן מתקדמת, המבוססת על חווית שימוש דיגיטלית מלאה, ביותר מ-200 כספוני הבנק בכל רחבי הארץ.
הבנק יאפשר את השירות למחזיקי כרטיסים בנקאיים ממותגי מסטרקארד ו-ויזה, שהבנק מנפיק במשותף עם שלוש חברות כרטיסי האשראי ישראכרט, כאל ו-MAX. הפרויקט החדשני, שהבנק השלים לאחרונה, נעשה בשיתוף פעולה הדוק עם חברות כרטיסי האשראי, הנציגויות המקומיות של ויזה ומסטרקארד הבינלאומיות, וכן חברת שב"א.
"אנחנו גאים להיות הבנק הראשון בישראל שמאפשר ללקוחותיו את הדור הבא של משיכת המזומן", אמר מנכ"ל הבנק משה לארי. "המהלך מהווה נדבך נוסף באסטרטגיית השירות של הבנק, שלצד שירות מיטבי על ידי בנקאי אישי מבקשת להנגיש את השירותים הבנקאיים באופן מתקדם, ידידותי וחדשני. השקת השירות החדש, לראשונה בישראל, היא דוגמה נוספת למחויבות של הבנק להוביל את השוק ולהמשיך לייצר ערך אמיתי עבור הלקוחות".

קרדיט: מזרחי טפחות


