נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אלביט מערכות אמריקה זכתה בחוזים מרשות המכס והגנת הגבולות האמריקאית לחיזוק הביטחון הלאומי של ארה״ב

 

 
בצלאל (בוצי) מכליס, נשיא ומנכ״ל אלביט מערכות, קרדיט צילום: מיכה בריקמןבצלאל (בוצי) מכליס, נשיא ומנכ״ל אלביט מערכות, קרדיט צילום: מיכה בריקמן
 

אלי מאיר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
20/07/2026

אלביט מערכות בע"מ (NSDAQ: ESLT, TASE: ESLT) ("אלביט מערכות" או "החברה") הודיעה היום כי חברת הבת שלה בארצות הברית (ארה"ב), אלביט מערכות אמריקה ("אלביט אמריקה"), זכתה במספר חוזים מרשות המכס והגנת הגבולות האמריקאית בסכום כולל של מעל 370 מיליון דולר לחיזוק הביטחון הלאומי של ארה"ב, כאשר העבודות יבוצעו עד מאי 2029.

בצלאל (בוצי) מכליס, נשיא ומנכ"ל אלביט מערכות: "זכיות חדשות אלה ממחישות את תרומתה המתמשכת של אלביט אמריקה לחיזוק יכולות הביטחון וההגנה של ארה"ב. הטכנולוגיות המתקדמות והמוכחות מבצעית בעולם מיועדות לספק מודעות מצבית אמינה ובזמן אמת, ולסייע ללקוחות שלנו להתמודד עם אתגרים מבצעיים מורכבים."

x