קבוצת Uvision מהחברות המובילות בעולם בתחום החימוש המשוטט ומערכות חכמות משולבות, הודיעה על מינויו של אייל רובין לסמנכ"ל הכספים (CFO) של החברה, החל מספטמבר 2026. המינוי מתבצע בתקופה של התרחבות בפעילותה הבינלאומית של יוויז'ן, כולל הזמנות חדשות וזכיות בשוק האמריקאי והוכחת היכולת המבצעית של מוצריה.
רובין מביא עמו קרוב לשלושה עשורים של ניסיון בניהול פיננסי ובשוקי ההון. הוא כיהן כסמנכ"ל כספים במספר חברות הנסחרות בנאסד"ק ובבורסת ניו יורק, בהן Nasus Pharma, Protalix Biotherapeutics ו.BrainStorm Cell Therapeutics קודם לכן שימש כסגן נשיא והגזבר התאגידי בטבע.
ד"ר רן גוזלי, מנכ"ל יוויז'ן: "אנו שמחים לצרף את אייל להנהלת החברה בתקופה משמעותית בהתפתחותה, לאחר קבלת הזמנות גדולות, הישגים חשובים בארה"ב והוכחת יכולותיהן של מוצרי החברה בשדה הקרב. ניסיונו הנרחב בתחום הפיננסי ובשוקי ההון יהווה נכס עבורנו בהמשך הצמיחה ובבחינת ההזדמנויות האסטרטגיות העומדות בפנינו. אני מבקש להודות לרוני ברק על תרומתו המשמעותית ועל חלקו בצמיחת יוויז'ן, ולאחל לו הצלחה בהמשך דרכו."
אייל רובין: "יוויז'ן היא חברה בעלת מעמד משמעותי בשוק הביטחוני העולמי, ואני שמח להצטרף לשורותיה ולהביא מניסיוני ולפעול יחד עם צוות ההנהלה לקידום יעדיה העסקיים והאסטרטגיים".
רובין הוא בעל תואר ראשון במימון ומערכות מידע מהמכללה למינהל ותואר MBA במימון מאוניברסיטת בר-אילן, שניהם בהצטיינות יתרה.

אייל רובין, קרדיט: Uvision


