נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

ארית תעשיות זכתה במכרז של משרד ההגנה ההודי לאספקת מרעומי ארטילריה

הזכייה, באמצעות חברת הבת 'רשף טכנולוגיות' לצד שותפתה האסטרטגית בהודו (BEL), עודכנה כלפי מעלה מסכום של 4.4 מיליון דולר (שהוערך בדיווח החברה בחודש מרץ) לכ-7 מיליון דולר. ההסכם שנחתם כולל גם אופציה להגדלת כמות המרעומים בשיעור של 50% בתנאים זהים

 

 
ארית תעשיות זכתה במכרז של משרד ההגנה ההודי / קרדיט: אילוסטרציה – AIארית תעשיות זכתה במכרז של משרד ההגנה ההודי / קרדיט: אילוסטרציה – AI
 

אלי אופיר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
25/08/2026

האזנה לכתבה
0:00 / 1:45

חברת ארית תעשיות מדווחת היום (ג') על עדכון כלפי מעלה של היקף הזכיה במכרז של משרד ההגנה ההודי לאספקת מרעומי ארטילריה, באמצעות חברת הבת רשף טכנולוגיות, כאשר הסכום קפץ מ-4.4 מיליון דולר (שדווח בחודש מרץ האחרון) לכ-7 מיליון דולר. כמו כן, ההסכם כולל אופציה להגדלת כמות המרעומים בשיעור של 50% בתנאים זהים. 

מדובר בזכייה במסגרת הליכי מכרז שוטפים כחלק מסבבי הצטיידות של צבא הודו, המתווספת למכרז הרב-שנתי בו זכתה החברה לאספקת חימושים למדינה לתקופה של 10 שנים. רשף טכנולוגיות פועלת בשוק ההודי עם שותפתה המקומית חברת Bharat Electronics Ltd (BEL). אספקת המרעומים תתבצע על בסיס הטכנולוגיה של 'רשף טכנולוגיות'. 

הזכייה הנוכחית מצטרפת לרצף אירועים עסקיים משמעותיים בשווקי חו"ל לגביהם דיווחה ארית בתקופה האחרונה, ביניהם רכישת קרקע ייעודית להקמת מפעל ייצור בארה"ב, כניסה לשוק האירופי באמצעות הסכם לייצור ושיווק מרעומים למדינות נאט"ו ועוד.

במקביל להרחבת הפעילות הגלובלית בתחום הארטילריה, רשף מאיצה את פיתוחם של מרעומים טכנולוגיים מתקדמים לתחום הכטב"מים והחימוש המשוטט, תחום המוגדר כמנוע צמיחה מרכזי וזוכה לביקוש גובר בזירה הבינלאומית. 

x