נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

אקסל זכתה במכרז אסטרטגי של מפעיל תקשורת מוביל בישראל

תשמש כספק הבלעדי לאספקת שירותי סייבר לעשרות אלפי לקוחות עסקיים | תשמש כספק הבלעדי לאספקת שירותי סייבר לעשרות אלפי לקוחות עסקיים

 

 
רונן שור, מנכ״ל אקסל סולושנס, צילום: יח״צרונן שור, מנכ״ל אקסל סולושנס, צילום: יח״צ
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
22/10/2026

האזנה לכתבה
0:00 / 3:06

חברות הבנות דאנת תקשורת והייב סייבר נבחרו לספק מגוון שירותי ופתרונות אבטחת מידע וסייבר, בשיתוף יצרני סייבר גלובליים מובילים.

במסגרת המכרז תספק הקבוצה מגוון שירותים ופתרונות בתחומי אבטחת המידע והסייבר, אשר יוצעו ישירות ללקוחות העסקיים של מפעיל התקשורת.

הזכייה צפויה להרחיב משמעותית את בסיס הלקוחות הפוטנציאלי של פעילות הסייבר בקבוצה ולחזק את פעילותה בשוק השירותים המנוהלים ללקוחות עסקיים.

הזכייה הנוכחית מצטרפת ל-3 זכיות קודמות של דאנת במכרזים בשנים 2024-2026.


חברת אקסל סולושנס גרופ בע”מ (ת״א: אקסל) מתכבדת לעדכן כי הקבוצה, באמצעות החברות הבנות דאנת תקשורת בע"מ והייב סייבר בינה מלאכותית בע"מ, זכתה במכרז של מפעיל תקשורת מהמובילים בישראל במסגרתו נבחרה לשמש כספק שירותי הסייבר הבלעדי לעשרות אלפי לקוחותיו העסקיים של מפעיל התקשורת, בשיתוף פעולה עם יצרני סייבר מובילים כגון Crowd-Strike ,Sentinel One Netskope ,Cyber Cloud ובשילוב מוקד ה- SIEM SOC המתקדם של הקבוצה.  

במסגרת המכרז, צפויה הקבוצה לספק מגוון של שירותים ופתרונות שונים בתחומי אבטחת מידע וסייבר אשר יוענקו ישירות ללקוחות העסקיים של מפעיל התקשורת. 

החברה רואה בזכייה במכרז הישג אסטרטגי משמעותי המהווה נדבך נוסף במימוש אסטרטגיית הצמיחה של הקבוצה בתחום הסייבר ובפרט בהרחבת פעילותה בשוק השירותים המנוהלים ללקוחות העסקיים. להערכת החברה, ההתקשרות עם מפעיל התקשורת עשויה לתרום באופן משמעותי להרחבת בסיס הלקוחות הפוטנציאלי של פעילות הסייבר בקבוצה (במישרין ובעקיפין) ולחזק את מעמדה כספקים מובילה של שירותים ופתרונות בתחום הסייבר בישראל. 

נכון למועד זה, אין באפשרות החברה לאמוד במדויק את היקף ההכנסות אשר תניב החברה בתקופת המכרז, בין היתר גם לאור העובדה שטרם התקבלו בידי החברה הזמנות ישירות, אך להערכתה הזכייה במכרז עשויה לתרום באופן מהותי להכנסות הקבוצה מפעילות סייבר בישראל בשנים הקרובות. 

הזכייה במכרז הנוכחי מצטרפת לזכיות קודמות במכרזים אחרים על ידי הקבוצה.

לדברי רונן שור, מנכ״ל קבוצת אקסל סולושנס, “הזכייה במכרז מהווה הישג אסטרטגי משמעותי עבור קבוצת אקסל ונדבך נוסף בהרחבת פעילות הסייבר שלנו בישראל. הבחירה בנו כספק הבלעדי לשירותי סייבר עבור עשרות אלפי לקוחות עסקיים של אחד ממפעילי התקשורת המובילים בישראל משקפת את האמון ביכולות הטכנולוגיות, המקצועיות והתפעוליות של הקבוצה. החיבור בין סל פתרונות רחב של יצרני סייבר מובילים, יכולות ה-SIEM SOC  והשירותים המנוהלים שלנו, מאפשר לנו להציע מעטפת סייבר מקיפה ומתקדמת ללקוחות עסקיים. אנו רואים במהלך פוטנציאל משמעותי להרחבת בסיס הלקוחות שלנו ולהמשך צמיחת פעילות הסייבר של הקבוצה בשנים הקרובות.״

x