נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

בלעדי >>> קופת הגמל "תמיר פישמן גמל מניות חו"ל" במקום הראשון בחודש פברואר, קפצה 6.17%

נתוני התשואות של קרנות ההשתלמות וקופות הגמל עלו באתר פאנדר - גמל היום. הקרנות והקופות במסלול חו"ל כבשו את הדירוג החודשי. בתוך הכתבה >>> 30 הקופות המנצחות בפברואר!

 

 
 

Funder Online
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
27/03/2012

 בלעדי לפאנדר-גמל תשואות חודשיות בגמל והשתלמות

נתוני התשואות של קרנות ההשתלמות וקופות הגמל עלו באתר פאנדר - גמל היום. הקרנות והקופות במסלול חו"ל כבשו את הדירוג החודשי.

לאתר פאנדר גמל לחץ כאן.

מומלץ לעקוב אחרי קופות הגמל וקרנות ההשתלמות באמצעות תיק אישי :

https://www.gemel.funder.co.il/login.aspx

להלן צמרת דירוג התשואות החודשית (פברואר):

 שם קופת הגמלתשואה חודשית
1תמיר פישמן גמל מניות חו"ל6.17%
2אינפיניטי גמל סל מניות חו"ל5.57%
3אי.בי.אי תגמולים ופיצויים מניות חו"ל5.04%
4אקסלנס גמל פלטינום מט"ח3.87%
5פסגות גדיש חו"ל3.51%
6אנליסט גמל מניות חו"ל3.35%
7מגדל פלטינום לתגמולים חו"ל3.05%
8להיט מניות2.11%
9פסגות גמל אג"ח חו"ל2.10%
10אלטשולר שחם גמל מנייתי2.09%
11אפסילון תגמולים מסלול מנייתי1.98%
12מנורה גמל מנייתי1.67%
13מגדל פלטינום לתגמולים ביג כללי1.58%
14איילון גמל מט"ח1.50%
15הראל כספת1.18%
16בר יציב גמל1.17%
17אלטשולר שחם יהלום מסלול כללי1.16%
18אלטשולר שחם גמל גולד1.10%
19אי.בי.אי תגמולים ופיצויים מנייתי1.05%
20אנליסט גמל כללי חו"ל1.05%
21להיט כללי1.04%
22הדס ארזים גמל1.03%
23אלטשולר שחם גמל כללי1.02%
24הראל עצמה תעוז כללי0.95%
25הדס ארזים מנייתי0.95%
26מקפת דמי מחלה0.93%
27הראל קופת גמל0.92%
28פקידי מרכנתיל0.92%
29הראל דקל0.88%
30אפסילון תגמולים-מסלול כללי0.87%

בקרוב כנס פאנדר ה3 עדכונים נוספים באתר ובפייסבוק.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x