בית ההשקעות אלטשולר שחם, חתם על חוזה ספונסר ראשי לנבחרת ישראל עם ההתאחדות לכדורגל. היקפו הכספי של ההסכם נאמד ב- 800 אלף דולר למשך שנתיים.
גילעד אלטשולר, מנכ"ל משותף ובעלים של בית ההשקעות אלטשולר שחם: "אנו שמחים לקחת חלק בתמיכה ובליווי של נבחרת הכדורגל של ישראל במסגרת מוקדמות מונדיאל 2014 ושל הנבחרת הצעירה במסגרת אירוח אליפות אירופה עד גיל 21, שתתקיים בישראל בקיץ 2013. ערכי החברה מושתתים על הישגיות, מקצוענות ומצוינות ואנו רואים אחריות ליצירת בסיס לקידום ערכיות ופעילות מוסרית וספורטיבית במרחב הציבורי הישראלי. כל הצלחה של נבחרת ישראל מהווה גאווה לאומית לכולנו ובשם כל עובדי אלטשולר שחם ו-150,000 לקוחותיה אני שולח לנבחרות איחולי הצלחה לקראת הקמפיין הקרוב".
אורי שילה, מנכ"ל ההתאחדות לכדורגל, הביע שביעות רצון מהחיבור בין נבחרת ישראל לאלטשולר שחם. "הצטרפותו של מוסד פיננסי מוכר ומוערך בדמותו של בית ההשקעות אלטשולר שחם כספונסר ראשי של נבחרות ישראל הוא מהלך מבורך לכדורגל הישראלי כולו. אנחנו מסתכלים קדימה בציפייה לשיתוף הפעולה בין שני הגופים, לטובת הכדורגל הישראלי והחברה הישראלית".
במסגרת ההסכם יופיע לוגו החברה על מדי הנבחרת החל מפתיחת קמפיין מוקדמות מונדיאל 2014, וכן בשטחי פרסום באצטדיון הלאומי ברמת גן, במשחקי הבית של הנבחרת.
קמפיין מוקדמות המונדיאל יפתח ב-7 בספטמבר, כאשר הנבחרת הלאומית תקיים משחק רשמי באזרבייג'אן. 4 ימים לאחר מכן ייערך המשחק הראשון בארץ, כשישראל תארח באצטדיון ר"ג את נבחרת רוסיה. בהמשך תתארח כאן גם נבחרת פורטוגל, עם הכוכב הגדול שלה, כריסטיאנו רונאלדו.
כספונסרית ראשית, אלטשולר שחם תיזום ותקיים פעילויות שיווקיות, שיתמכו במהלך ויצרו חיבור והזדהות בין החברה לבין הנבחרת, במטרה ללוות אותה לאורך כל הדרך, בכל קמפיין ומשחק בו תיקח חלק.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

גילעד אלטשולר


