המחאה עוברת למזומן. בניוזלטר השבועי של אתר J14 (על שם תאריך יולי 2011 אז נבנה האוהל הראשון ברוטשילד) ממליצים למוחים לכתוב ססמאות על שטרות הכסף ומסבירים שהעברת המסרים של המחאה, בעידן של התעלמות תקשורתית, היא אתגר.
באתר ממליצים ש"מי שרוצה יכול להמשיך להפיץ את מסריו, על פיסת הנייר היקרה שעוברת מארנק לארנק ומבקרת אפילו את הבנקאים."
באתר ישנם מספר דוגמאות:


באתר המחאה מוסיפים גם את הרעיונות הבאים:
•לא להפקיד אותי בבנקים של הטייקונים!
•לא לשלם איתי על דלק בפז/דור אלון/דלק/סונול, הם של הטייקונים והם עושים קרטל מחירים. טן וסדש יותר זולות מהם ב-20 אגורת לליטר.
•אל תבזבזו אותי על מותגים יקרים! כיום הכל מיוצר במזרח בגרושים גם המותגים. הם רוצים עוד כסף בגלל שהם משקיעים הרבה בפרסום המותג ובגלל שהם חמדנים.
•תשקיעו אותי בבנק הדואר, הוא הבנק הממשלתי היחיד וגם אין בו עמלות.
החשש מענישה בגין השחתת שטרות מוסבר כחשש חסר בסיס. לדברי האתר "חוק העונשין, התשל"ז-1977, רווי במיני הוראות עונשין, חלקן ירושת המחוקק המנדטורי, שאינן נאכפות מעולם. כך, למשל, אוסר החוק על "קלקול שטר מטבע" (סעיף 466), וקובע מאסר של שלושה חודשים על מי שביודעין מטשטש, קורע, חותך או מקלקל שטר מטבע שהוא הילך חוקי בישראל; "חילול כבודם של גדולי חוץ" (סעיף 168), בו נאסר להשפיל, לחרף או לחשוף לשנאה או לבוז מלך, נשיא, שליט, שגריר או אחד מרמי המעלה האחרים של מדינת חוץ; סעיף 216 בו נאסר לשדל קטין לקבץ נדבות. עבירות אלו ודומותיהן אינן נאכפות, והן נותרו כאות מתה בספר החוקים"
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.





