אתר פאנדר העלה בסוף השבוע את נתוני הגיוסים והפדיונות של קרנות הנאמנות. מתוך הנתונים עולה כי 799 קרנות נאמנות פדו כספים בהיקף של כ 3.22 מיליארד שקלים ואילו 437 קרנות נאמנות גייסו כ 5.66 מיליארד שקלים.
נטו גייסו קרנות הנאמנות כ 2.45 מיליארד שקלים.
במנוע ההשוואה של הגיוסים/פדיונות הייחודי באתר פאנדר ניתן לראות את הגיוסים/פדיונות לפי קרן על פי חתכים שונים כגון ענפים ומנהלי קרנות או מנהלי השקעות.
לרשימת 20 הקרנות המגייסות והפודות ביותר לחץ כאן.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
להרשמה לניוזלטר >>> https://www.funder.co.il/newsletter.aspx
להרשמה לתיק אישי >>> https://www.funder.co.il/login.aspx





