נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

 פסגות מאמינים בהשקעה בנדל"ן בחו"ל  >>> משיק קרן נאמנות להשקעה בנדל"ן בחו"ל

לדברי ירון דייגי, מנכ"ל פסגות קרנות נאמנות: "מחירי הדיור בישראל נמצאים כיום במחירי שיא של כל הזמנים, ולהערכתנו בנק ישראל והממשלה יגבירו את מאמציהם לעצור עליית מחירים נוספת. מנגד, מחירי הנדל"ן למגורים בעולם המערבי נמצאים..."

 

 
ירון דייגי מנכל פסגות קרנות נאמנותירון דייגי מנכל פסגות קרנות נאמנות
 

לילה ליאור
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
01/01/2013

פסגות משיק קרן להשקעה בנדל"ן בחו"ל


בעולם היום קיים היצע רחב של חברות ריט (Real estate investment trust - REIT) המחזיקות, מנהלות ומשכירות מיליוני נכסי נדל"ן מניב שונים.


קרן הנאמנות של פסגות תהווה פתרון למשקיעים ישראלים שמעוניינים בחשיפה למגוון מניות נדל"ן בחו"ל ללא המורכבות של רכישה ואחזקת נדל"ן בחו"ל בצורה ישירה.


לדברי ירון דייגי, מנכ"ל פסגות קרנות נאמנות: "מחירי הדיור בישראל נמצאים כיום במחירי שיא של כל הזמנים, ולהערכתנו בנק ישראל והממשלה יגבירו את מאמציהם לעצור עליית מחירים נוספת. מנגד, מחירי הנדל"ן למגורים בעולם המערבי נמצאים ברמות נמוכות משמעותית ממחירי השיא שנרשמו בשנים 2006-7. בנוסף, הריביות ותשואות האג"ח הנמוכות בכל העולם, יובילו בשנים הקרובות משקיעים פרטיים ומוסדיים לשלב השקעה בנדל"ן כחלק בלתי נפרד מתיק ההשקעות ויחזקו את מגמת עליית מחירי הנדל"ן בארה"ב ובשווקים המפותחים.


בראייה ארוכת טווח, השקעה בנדל"ן חו"ל מתאימה לפיזור ההשקעות של המשקיע הישראלי."
קרן נאמנות חייבת במס.
D4 = עד120% חשיפה למניות, עד 120% חשיפה למט"ח (בערכם המוחלט). החשיפה לאג"ח שאינן בדירוג השקעה (כהגדרתן להלן) לא תעלה על 120% מהשווי הנקי של נכסי הקרן (בערך מוחלט).
1. בתאריך 26.12.12 הקרן שינתה שם ומדיניות השקעה באופן מהותי. לשעבר פסגות (1A) הכנסה חודשית. הקרן תסיים להתאים את נכסיה לא יאוחר מה - 31.12.12.

פרסום זה אינו מהווה הצעה לרכישת יחידות בקרנות ואינו מהווה תחליף לייעוץ/שיווק השקעות ו/או מס המתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים לכל אדם. רכישת יחידות נעשית בהתאם לתשקיפי הקרנות שבתוקף ולדיווחים המידיים.


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

להרשמה לניוזלטר של פאנדר >>> https://www.funder.co.il/newsletter.aspx

על רקע מחירי הנדל"ן הגבוהים בישראל וההתאוששות שנרשמת בחודשים האחרונים בשוק הנדל"ן העולמי, בית ההשקעות פסגות משיק בימים אלו קרן נאמנות במדיניות חדשה: פסגות (4D) נדל"ן חו"ל חייבת אשר תשקיע במגוון ני"ע מסקטור הנדל"ן העולמי.

x