התפתחות היקף נכסי קרנות נאמנות מסוף 2007 עד סוף 2012
אומרים "תמונה אחת שווה אלף מילים" במקרה שלנו גרף אחד שווה אלף נתונים. עם זאת הגרף לא מראה את כל התמונה. הרווחיות נשחקת מצד אחד אבל כמות החברות הולכת וקטנה כך שבממוצע כל חברה מנהלת יותר כסף עם פחות רווחיות אבל ההכנסות דומות ואף עולות על מה שהיה להן בעבר. זו התוצאה של "קונסולידציה".
בעבר "הרחוק" ( כ 5 שנים) היו כאן מעל 40 חברות לניהול קרנות והן אירחו עוד כ 40 מנהלי השקעות (בהוסטינג). כיום יש 21 מנהלי קרנות והן מארחות 32 מנהלי השקעות בהוסטינג בלבד.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
להרשמה לניוזלטר של פאנדר >>> https://www.funder.co.il/newsletter.aspx





