נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מגדל ממשיכה לקדם את מנהליה: בת שבע לוין מונתה מנהלת השירות של מגדל

 

 
בת שבע לוין. צילום: חלי כתביבת שבע לוין. צילום: חלי כתבי
 

FUNDER און ליין
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
14/03/2013


בת שבע לוין מונתה כמנהלת השירות של מגדל, במקומו של גיורא גנוד, שפרש לגמלאות. לוין תמשיך ותמלא, במקביל, גם את תפקידה הנוכחי כנציבת פניות הציבור, תפקיד אותו היא ממלאת בהצלחה מאז יולי 2011.

לוין, (ילידת 1970, נשואה +5), מילאה במגדל שורה רבה של תפקידים משנת 1995,הינה בוגרת בהצטיינות של החוגים לקרימינולוגיה וחינוך לא פורמאלי באוניברסיטת בר אילן ובוגרת בהצטיינות של לימודי תעודה בביטוח חיים (C.L.U) במכללה לביטוח.

בהכריזו על המינוי אמר אריק יוגב, המשנה למנכ"ל מגדל וראש חטיבת הלקוחות וערוצי ההפצה בקבוצה, כי הוא משוכנע שלאור ניסיונה המקצועי העשיר כמנהלת בתחומי התפעול והשירות והיכרותה המעמיקה את הקבוצה, סוכניה ותהליכי העבודה – תביא עמה בת שבע לוין ערך מוסף רב לתפקיד.

נתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש. 

x