יניב פגוט, האסטרטג הראשי של קבוצת איילון אמר בעקבות אי צירופה של ישראל למדד MSCI אירופה: "הצרות של הבורסה בתל אביב לא נגמרות. לא חלפו להם מספר ימים מהודעת המחיקה ממסחר שלך מלאנוקס והאור שבקצה המנהרה שהיה אמור להזרים לשוק המקומי השקעות זרות בהיקפים ניכרים כבה. הבוקר מתברר סופית כי הבורסה בתל אביב לא תחובר לבלון החמצן החיוני ותוותר מחוץ למדד MSCI אירופה".
עוד הוסיף האסטרטג הראשי של קבוצת איילון כי "על הנהלת הבורסה להתעשת במהרה ולא לשקוע במרה שחורה. עליה לייצר ולהביא לידיעת הציבור תוכנית עבודה מקיפה ארוכת טווח לשיקומה של הבורסה התל אביבית. תירוצים כמו 'אכלו לי, שתו לי', שבחלקם יש יותר מגרעין של אמת לא פותרת את הנהלת הבורסה מאחריותה: למנוע את התפוגגותה של בורסת תל אביב והפיכת לפחות ופחות רלוונטית לציבורי משקיעים רבים. בשבוע הבא תתחיל הבורסה ליישם את יום המסחר הארוך ובנתונים הקיימים יהיו יותר שעות מסחר להעביר פחות הוראות מסחר, רגע לפני חודשי הקיץ דלילי המסחר באופן עונתי".
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.