נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

חברת סוויס סיסטמס השקיעה 12 מיליון ₪ בהקמת מפעל למזרונים ומיטות מתכווננות

 

 
סוויס סיסטמססוויס סיסטמס
 

קרן מרדכי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
19/06/2013

לצורך תכנון רצפת הייצור השקיעה החברה כ-850,000 אירו בציוד שיובא ממפעלי הקבוצה באירופה.
 
מזה שנים נודעת חשיבות לבחירה נכונה של מזרונים ומיטות – בחירה בעלת השפעה על אורח חיינו בכלל ועל איכות השינה בפרט. המותג SWISS SYSTEM מציע לצרכן מגוון רחב של מיטות מתכוונות ומזרנים בטכנולוגיה גבוהה ועיצובים מיוחדים. החברה פועלת מתוך חזון לשפר את איכות השינה של הציבור בישראל תוך התאמת מערכת שינה לכל משתמש באופן אישי .
 
 בימים אלו סיימה SWISS SYSTEM את בנייתו של המפעל החדש בפארק התעשיות שח"ק בצפון השומרון. המתחם נבנה בהשקעה של כ – 12,000,000 ₪, ומשתרע על פני שטח של 5,000 מ"ר ובעל יכולות טכנולוגיות מהמובילות בעולם. מדובר במפעל יחיד מסוגו בישראל – כל מכונות הייצור הוזמנו ממפעלי האם באירופה וכוללים ציוד בטכניקות ייצור חדשניות שעלותן מסתכמת בכשמונה מאות חמישים אלף אירו. במפעל מועסקים 35 עובדים שעברו הכשרה מיוחדת לצורך הפעלת הציוד המתוחכם.
    
"טכניקת הייצור החדשנית של swiss systems " אומר איציק פלד סמנכ"ל השיווק, " מאפשרת לנו לספק מזרונים ומיטות ברמה הגבוהה ביותר. המערכות הפועלות במפעל החדש תוכננו על מנת לאפשר ייצור יחידני בכמות מסחרית, כמו האפשרות לתת לכל לקוח לבחור את צורת התיפורים על המזרן עד לרמה של אפשרות לתפור על המזרן את תמונת המשתמש. מתוך הבנה כי איכות השינה נובעת לא רק מטיב המזרון, SWISS SYSTEM מייחסת חשיבות רבה לפני משטח השינה עליו מונח המזרון ומציעה לצרכן משטחים אורתופדיים מתכוונים המאופיינים באלסטיות וביכולת התאמה אינדיבידואלית לכל משתמש. יתר על כן, מצוידות המיטות המתכוונות במערכות מסאג' וחימום המשלימות את חווית השינה והופכות אותה לבלתי נשכחת.
   
SWISS SYSTEM הינו מותג של חברת מזרני כפר סבא המוכרת גם כיצרנית גומאויר, מי שהייתה פורצת דרך בתחום המזרנים ללא קפיצים בישראל. . החברה עומדת בכל התקנים המחמירים של האיחוד האירופאי ה"European Eco Design Directive"’. כמו כן, הטכנולוגיה המתקדמת מציעה לצרכן את הפתרונות המתקדמים ביותר לבריאות הגב.
 
לחברה שישה מפעלים ומעבדות השינה המובילות באירופה (שוויץ, גרמניה, איטליה, בלגיה) והחל משנת 2008 מיוצגת בישראל על ידי מזרני כפר סבא.SWISS SYSTEM ישראל מונה כיום 5 אולמות תצוגה רחבי ידיים בירושלים, חיפה, רמת גן, צומת בילו, ובכפר סבא, עד סוף שנת 2013 צפויים להיפתח אולמות תצוגה נוספים בבאר שבע ובנתניה.


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x