חברת אי. טי. ויו מדיקל הודיעה היום כי חתמה על הסכם הפצה בלעדי עם מפיץ סלובקי - חב' MEDITRADE spol . s.r.o., להפצה בלעדית בסלובקיה של מכשירי החברה תחת מותג ה- VivaSight™ המשווקים על ידי החברה.
מכשירי ה- VivaSight™ משמשים לניטור רציף של דרכי הנשימה העליונות, בין היתר בפרוצדורות ניתוחיות של בית החזה הכוללות בידוד ריאה או ניטור מיקום חסם סימפון ריאתי ולניטור פרוצדורת פיום קנה ביחידות טיפול נמרץ.
עם החתימה סוכמו כמויות המינימום לשנת ההסכם הראשונה. כמויות מינימום לגבי שנים עתידיות, יגובשו מדי שנה לפני תחילת השנה הרלבנטית.
יצויין כי, בהנחה שכמויות המינימום שסוכמו לשנת ההסכם הראשונה ימומשו בפועל, הן עשויות להיות מהותיות, במונחים כספיים, ביחס למחזור ההכנסות של החברה והסכם זה עשוי להניב לה הכנסות של מאות אלפי ש"ח במהלך שנת ההסכם הראשונה.
מצ"ב לנוחיותכם קישור לדיווח המיידי של החברה בנושא:
https://maya.tase.co.il/bursa/report.asp?report_cd=831088-00&CompCd=418&Type=Pdf
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.





