טורניר הכדורגל השנתי של בכירי שוק ההון, מיוזמתה של קבוצת נישה, יתקיים ב-16 באוקטובר בבית דני שבשכונת התקווה. בין המשתתפים: פסגות, מיטב דש, מנורה מבטחים,ילין לפידות, מגדל שוקי הון, אקסלנס נשואה, הראל פיננסיים, הלמן אלדובי ויונט אינווסט. בנוסף לטורניר המותח בין עשרת בתי ההשקעות, טורניר בעיטות פנדלים של המנכ"לים. ישדר- זוהיר בהלול.
הדשא שבבית דני בשכונת התקווה מתוח דום לקבלתם של בכירי שוק ההון שיתחרו זה בזה על "גביע נישה- שוק ההון" בטורניר הכדור-רגל המסורתי שמתקיים זו השנה הרביעית ביוזמת קבוצת נישה, המתמחה בהשמה בתחומי ההיי-טק, הביומד והפיננסים. מנכ"לים, סמנכ"לים, יועצים ומשקיעים יתנתקו ממסכי הבורסה, יפשטו את החליפה ויעלו על מדי קבוצתם על-מנת להוכיח לכולנו: מיהו באמת בית ההשקעות מספר 1 בישראל.

לאחר אימונים מפרכים והכנות רציניות הוגרלו החברות לשני בתי משחק כאשר בבית א' יתחרו זה בזו ילין לפידות, פסגות, תמיר פישמן, מיטב דש ויונט אינווסט. בבית ב' יתחרו מנורה מבטחים, הראל פיננסים, אקסלנס נשואה, מגדל שוקי הון והלמן אלדובי. פול צוקר, מנכ"ל קבוצת נישה: "אנחנו מאמינים שעסקים נעשים גם במקומות לא שגרתיים. לאנשי שוק ההון זו הזדמנות יוצאת דופן להכיר ולראות מקרוב את המתחרים המקצועיים שלהם, ברוח ספורטיבית ולא פורמלית על מגרש הכדורגל".
רגע השיא של האירוע הוא ללא ספק תחרות בעיטות הפנדלים בו ייקחו חלק מנכ"לים וסמנכ"לים מבתי ההשקעות המובילים. את רגעי המתח ינחה השדרן המיתולוגי והפיוטי זוהיר בהלול. צפויים להגיע: חגי בדש (מנכ"ל פסגות), עוזי דנינו (מנכ"ל אקסלנס נשואה), אלדד תמיר (מנכ"ל בית ההשקעות תמיר פישמן), רמי דרור (מנכ"ל בית השקעות הלמן אלדובי), רן שחם (מנכ"ל בית השקעות אלטשולר שחם), אלון גלזר (מנהל מחלקת מחקר - לידר שוקי הון), איציק אסטרייכר (מנכ"ל מיטב דש גמל ופנסיה) אסף אלדר (מנכ"ל משותף קרנות נאמנות – ילין לפידות), דודי קטש (מנכ"ל קרנות נאמנות – תמיר פישמן), אבנר סטפק (דירקטור בית ההשקעות מיטב דש) ועוד רבים ומכובדים.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

הזמנה לטורניר נישה


