נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

FXCM ישראל >>הסכם בוושינגטון עשוי לתת את האות לתיקון כלל עולמי בדולר

 

 
 

עידו אייסג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
17/10/2013

מבט לשווקים סקירת מחלקת המחקר של FXCM ישראל

במחלקת המחקר של FXCM ישראל מציינים הבוקר: "הדולר-שקל מתחזק קלות הבוקר ועולה מעל 3.53, וזאת על רקע התקוות כי המשבר הפוליטי בוושינגטון קרוב לסיומו. בימים האחרונים, לאור הדד-ליין של תקרת החוב ואי הוודאות, השוק מצוי בהמתנה ואנחנו רואים הרבה זהירות מצד המשקיעים ובעקבות כך התנועות בשוק, הן במניות והן במטבעות, מינוריות למדי. הדיווחים מוושינגטון מלמדים על התקדמות וישנן ספקולציות כי כבר היום או מחר יודיעו הצדדים על הסכם שיביא לאישור התקציב והעלאת תקרת החוב. התפתחות שכזו ודאי תגרום לאנחת רווחה גדולה בשווקים ולשיפור בסנטימנט הסיכון. העננה הזו הכבידה בשבועיים האחרונים על המסחר בשוקי המניות וגם פגעה מאוד בדולר, ועל כן סיום המשבר צפוי לתת את האות לתיקון כלל עולמי בדולר, שצנח בשבוע שעבר לשפל של 8 חודשים. ואולם, יש עדיין להמתין ולראות האם יהיה מדובר בהסכם לטווח ארוך או רק בהסכם זמני שיספק מרווח נשימה של עוד כמה חודשים בלבד, לצורך משא ומתן, מה שיותיר גורם של סיכון ואי ודאות. 

ברמה הטכנית, אם יצליח הדולר-שקל להעפיל שוב מעל רמת המפתח של 3.55 הדבר עשוי לדחוף אותו מעלה אל מעל השיא האחרון ב-3.57. מנגד, ירידה מתחת ל-3.51 תאיץ את הירידה כלפי מטה לעבר רמות השפל המסוכנות".




הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x