נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

ערן ניצן >> ימונה לסגן הממונה על התקציבים לענייני נדל"ן ופנים

 

 
 

עידו אסייג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
21/10/2013

הממונה על התקציבים במשרד האוצר, אמיר לוי, החליט למנות את ערן ניצן לסגן הממונה על ענייני נדל"ן ופנים. זאת בכפוף לעמידה בתנאי מכרז.

בין השנים 2009-2002 עבד ניצן באגף תקציבים כרפרנט בתחומי תעשייה ותיירות וכרכז בתחומי תקשורת ופנים. בין השנים 2011-2009 כיהן כסמנכ"ל התאחדות הקבלנים והחל משנת 2011 מכהן כסמנכ"ל השקעות ופיתוח במשרד התיירות.

ערן ניצן (38), נשוי+2 בעל תואר ראשון בכלכלה ומדעי המדינה מאוניברסיטת ת"א ותואר שני במשפטים מאוניברסיטת בר-אילן.

הממונה על התקציבים, אמיר לוי, אמר כי "ניסיונו הרב של ניצן והיכרותו המעמיקה עם תחום הנדל"ן והפנים יסייעו למשרד האוצר ביישום פרויקט הדיור הלאומי אותו מקדם שר האוצר בהתמודדות עם בעיית מחירי הדיור בישראל".






הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x