נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

הנחיות למילוי שאלון למועמד >> במסגרת הליך איתור מועמדים לכהונה כדירקטורים בחברות הממשלתיות

על המבקש להגיש את מועמדותו לכהונת דירקטור בחברות הממשלתיות, למלא את השאלון הממוחשב. קישור לשאלון הממוחשב נמצא בתוך הכתבה >>

 

 
 

LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
10/11/2013

לכתבה : החל מהיום ניתן להגיש מועמדות לנבחרת הדירקטורים בחברות הממשלתיות

הנחיות למילוי שאלון למועמד

במסגרת הליך איתור מועמדים לכהונה כדירקטורים בחברות הממשלתיות, המעורבות והבנות כהגדרתן בחוק החברות הממשלתיות, התשל"ה - 1975

(הערה: בכל מקום בו מצוין לשון זכר, הכוונה ללשון זכר ונקבה כאחד)

להלן הנחיות למילוי שאלון לצורך הצגת מועמדות במסגרת הליך איתור דירקטורים לחברות הממשלתיות:

על המבקש להגיש את מועמדותו לכהונת דירקטור בחברות הממשלתיות, למלא את השאלון הממוחשב. קישור לשאלון הממוחשב נמצא בסוף דף ההנחיות.

השאלון ישמש את הרשות לצורך איתור מועמדים מתאימים לכהונה כדירקטורים בחברות הממשלתיות.
ניתן להגיש מועמדות בין התאריכים 10/11/13 ועד 1/12/13 (כולל).

על המועמד להשיב על השאלות המופיעות בשאלון, ולצרף את המסמכים הנדרשים. אין להשיב על השאלות בשאלון בדרך של הפניה לכל מסמך אחר, לרבות למסמך המצורף לשאלון. במידה והתשובה לשאלה מסוימת היא בשלילה, או שאין מידע ביחס לעניין שנדרש פירוט לגביו, יש לכתוב זאת במפורש.

יש לצרף לשאלון קורות חיים בעברית מפורטים ומעודכנים למועד מילוי השאלון, וכן העתק תעודת הזהות. כמו כן, יש לצרף במידת האפשר, מסמכים המבססים את הפרטים הנדרשים בשאלון, כגון העתק תעודות ממוסדות אקדמיים, אסמכתאות לניסיון בתפקידים בכירים וכיוצא בזה.

שאלון שלא ימולא באופן מדויק ובהתאם לנדרש, או שלא יצורפו אליו כל האסמכתאות הנדרשות, עשוי שלא להיבחן על ידי הרשות.

במידה וחל שינוי בפרטים שנמסרו על ידך, לאחר הגשת השאלון, או שברצונך לעדכן פרטים שמסרת, עליך לפנות למוקד המידע באמצעות דואר אלקטרוני בלבד בכתובת [email protected] עד ליום 1/12/2013 (כולל).

הרשות רשאית להיעזר במידע נוסף על זה שמסר המועמד במסגרת השאלון, ככל שיידרש לצורך בחינת מועמדותו.

מילוי שאלון זה יהווה אישור להסכמתך לפרסום שמך, במידה ותעבור את תנאי הסף והקריטריונים הנוספים לסינון (ככל שיופעלו).

כמו כן, מילוי שאלון זה יהווה אישור להסכמתך לפרסום שמך, השכלתך וניסיונך במידה ותיכלל ברשימה שתעביר הרשות לשרים.

מבנה השאלון - השאלון מורכב משישה חלקים בהם תתבקש למלא פרטים אודות:

פרטים אישיים.

השכלה – בחלק זה עליך למלא פרטים אודות התארים האקדמאים שברשותך, תוך ציון שנת זכאות לתואר וכן המוסד האקדמי בו למדת.

ניסיון תעסוקתי – בחלק זה עליך להתייחס לכל התפקידים אותם מילאת, וכן תפקידים אותם הנך ממלא כיום (כולל תפקידים ללא שכר) לרבות תפקיד כיו"ר דירקטוריון בשכר במשרה מלאה.

ניסיון בכהונה בדירקטוריונים - בחלק זה עליך לפרט ניסיון בכהונה, כיום או בעבר, בדירקטוריונים של חברות מדווחות לפי חוק ניירות ערך (ציבוריות או אג"ח), גופים מוסדיים וחברות ממשלתיות.

ניסיון והשכלה בתחומי העיסוק של החברות הממשלתיות – בחלק זה עליך לפרט את ניסיונך והשכלתך בתחומי העיסוק של החברות הממשלתיות המפורטים בשאלון.

ממליצים – בחלק זה עליך למלא פרטים לגבי ארבעה ממליצים (מנהלים ישירים ו/או קולגות) שעבדו עמך ב-7 השנים האחרונות (לגמלאים ישנה אפשרות לציין ממליצים, (מנהלים ישירים ו/או קולגות) שעבדו עימם ב-7 השנים האחרונות לפני פרישתם). על המועמד לוודא כי הממליצים יהיו זמינים לשיחות טלפוניות עם נציגי רשות החברות הממשלתיות או מי מטעמה.

הגשת המועמדות בדרך של מילוי השאלון כפופה לנוהל האיתור.

שים לב, כי אין באפשרותך לבצע שמירה של השאלון בכל שלב, על כן מומלץ להדפיס את השאלון, לפני תחילת מילוי השאלון ובסיומו.

לתמיכה טכנית במילוי השאלון ולבירורים אחרים, יש לפנות למוקד המידע בטלפון: 02-6363110
דואר אלקטרוני: [email protected]


לחצו כאן להגשת מועמדות


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x