"הגילדה", אגודת הסטודנטים באוניברסיטת בר אילן, התחילה הבוקר את מחאת הקפה. האגודה הציבה ברחבי הקמפוס עמדות חלוקת קפה, כריכים ומאפים בחינם לציבור הסטודנטים. בסמוך לקפיטריות בקמפוס, חילקו הסטודנטים דפי הסברה על המחאה עם הכותרת :" סטודנטים לא שוטים". מתן בר-נוי, יו"ר האגודה:" לא נרפה עד שמחירי הקפיטריות ירדו". בעקבות המחאה בבר-אילן, מוסדות לימוד אחרים בארץ קוראים להוזלת המחירים.
מחאת הקפה הגדול החלה היום (א') באוניברסיטת בר אילן. לאחר כנס החירום שנערך בשבוע שעבר ביוזמת "הגילדה", אגודת הסטודנטים בבר אילן, החליטו הסטודנטים כי יש לפתוח בחרם צרכני על הקפיטריות בקמפוס.

הבוקר הציבה אגודת הסטודנטים עמדות ברחבי הקמפוס, בהן יחולקו לציבור הסטודנטים קפה, כריכים ומאפים בחינם. תחת הכותרת "סטודנטים לא שוטים", מחולקים דפי הסברה לסטודנטים בקמפוס המבהירים את הסיבות למאבק.
לטענת הסטודנטים החרם ימשך עד למיצוי דרישות האגודה הכוללים - הורדת מחירי הקפיטריות והתאמתם למחירים במוסדות אחרים, תוך קיום דיאלוג יחד עם האוניברסיטה לפיקוח על מחירון בכלל המסעדות והקפיטריות בדומה למתרחש ביתר המוסדות האקדמיים בישראל.
מחאת הסטודנטים בבר אילן העניקה השראה גם לסטודנטים ממוסדות אחרים ובשבוע האחרון, הסטודנטים מאוניברסיטת אריאל וממכללת ספיר קראו החלו ביוזמות בפייסבוק הקוראות להוזלת המחירים במוסדותיהם.
מתן בר-נוי, יו"ר אגודת הסטודנטים:"התחלנו היום במחאה, ולא נרפה עד שמחירי הקפיטריות ירדו. לפנינו חודש ארוך שעשוי לגרום נזקים כספיים לזכיינים כתוצאה מחוסר הבנה לצרכי הסטודנטים. אני קורא לנשיא האוניברסיטה להתערב במיידי בנושא".

קרדיט צילום: נופיה טנא
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.





