על רקע ההיענות הרחבה של הציבור ופניות חוזרות ונשנות לדחות את מועד הגשת המועמדות, החליטה רשות החברות הממשלתיות להאריך בשלושה ימים נוספים את תקופת הגשת המועמדות לנבחרת הדירקטורים, עד ליום ד' ה-4.12.13.
מאז החל תהליך הגשת המועמדויות לנבחרת הדירקטורים הוגשו לרשות החברות 7117 שאלונים של מועמדים. לאור הצלחה זו של התהליך, החליטה הרשות להיענות לפניות הציבור ולהאריך את תקופת הגשת המועמדות כאמור.
ניתן להגיש מועמדות באתר רשות החברות הממשלתיות בכתובת: www.gca.gov.il
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.