נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

מצטרפות נוספות למיזם הסיבים האופטיים >> נחתמו הסכמים עם אינטרנט בינת ובינת עסקים, ועם החברות icomm ו- gns

 

 
 

עומר רגב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
05/12/2013

חברת IBC מודיעה היום, כי חתמה על חוזים חדשים עם החברות:
· אינטרנט בינת ובינת עסקים, (מקבוצת בינת), המספקות שירותי תקשורת משולבים עבור המגזר העסקי, בהם אינטרנט (תשתית ותוכן), טלפוניה, אבטחת מידע, ניהול תשתיות תקשורת, אירוח ושירותי תקשורת משלימים. בנוסף, ניהול מרחוק של מערך המחשוב בעסק, על בסיס תקשורת ענן.

· חברת GNS, המספקת שירותי מחשוב ענן, ומגוון פתרונות מתקדמים ומלאים לניהול תשתיות אינטרנט לחברות וארגונים

· חברת icomm, המספקות שירותי אינטרנט ותקשורת מתקדמים לעסקים הכוללים פתרונות רבים לעסקים ולפרטיים, כשירותי גלישה, אחסון, תיבות דוא"ל ועוד. בנוסף מספקת החברה פתרונות טכנולוגים מתקדמים, כגון: מרכזית טלפונים גלובלית, שרותי מרכזיה, מערכת מוצפנת לגיבוי יומי אוטומטי ולשמירת קבצים בענן וגישה מאובטחת אליהם מכל מקום, שרותי פקס אלקטרוני וכדומה

 במסגרת ההסכם, תוכלנה החברות להציע ללקוחותיהן קישור לתשתית הסיבים האופטיים ושירותיהן יוצגו בפורטל הניטראלי שתפעיל IBC.
 
מדברי המנכ"לים של החברות:

חיים בן-חמו, מנכ"ל בינת עסקים: "מדובר במהפכה של ממש, המאפשרת לספק לעסקים תקשורת אופטית רחבה מאוד בעלות אטרקטיבית, כמו גם לנהל מרחוק את כל מערך המחשוב והתקשורת של העסק באמצעות פלטפורמות שירות מקצועיות. הסיבים האופטיים יאפשרו לנו להתחרות ולפתח מוצרים חדשים המבוססים על מחשוב ענן ואף להציע מגוון רחב יותר של שירותים בעלויות אטרקטיביות יותר".

שמוליק הבר, מנכ"ל אינטרנט בינת: "מיזם הסיבים האופטיים הנו בעל חשיבות רבה, לאור הפוטנציאל שלו לייצר שינוי ממשי במפת התקשורת הישראלית. אנו גאים להיות בין החברות הראשונות שיציעו את שירותיהן על גבי תשתית זו, ובכך לאפשר ללקוחותינו ליהנות מטכנולוגיות מתקדמות בעלויות תחרותיות".

גיא נחמיאס, מנכ"ל GNS: "טכנולוגיית הסיבים היא בשורה לנו ולשוק התקשורת בכלל. הבשורה נעוצה בהורדת החסם- הן הטכנולוגי והן של המחיר. אני מאמין שבאמצעות טכנולוגיה זו נוכל לקדם ביתר שאת, את שירותי הענן שאנו מספקים ללקוחותינו ולתמוך בהורדת מחירים לצרכן הקצה. אנחנו שמחים להצטרף למיזם זה, ולהציע מגוון של פתרונות בסביבה ווירטואלית, המבוססים על תשתית הסיבים האופטיים".

דורי ארידור, מנכ"ל icomm: "מדובר במהפכה שתאפשר אספקת שירותי תקשורת מתקדמים ותגביר את התחרותיות בשוק. הסיבים האופטיים יאפשרו לנו להציע לקוחותינו את שרותי התקשורת המתקדמים ביותר במחירים אטרקטיביים יותר ואף חשוב מכך, להציע את מגוון השירותים המתקדמים של החברה גם לעסקים קטנים יותר שעד כה נמנעו מקבלת שירותים אלה עקב עלויות התשתית הגבוהות שהיו כרוכות בכך. אנו גאים להיות בין החברות הראשונות שיוכלו להציע את שירותיהן על גבי תשתית זו ורואים בכך בשורה של ממש בעיקר לחברות ועסקים קטנים בישראל שכתוצאה ישירה מחיבור זה יזכו לקבל נקודת זינוק טובה וקלה יותר".




הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.  

x