להלן עיקרי תגובתו של עפר קליין מהראל פיננסים לנתוני התוצר ושוק העבודה שפירסמה הלמ"ס:
"בניגוד לנתוני החשבונאות הלאומית לשנת 2013 שפורסמו היום, המלמדים על פעילות ממותנת יחסית בישראל – צמיחה של 3.3 אחוזים (ירידה ביצוא ועלייה מזערית בהשקעות ויבוא ללא שינוי), שוק העבודה ממשיך לשקף חוזק משמעותי; על פי סקר כוח אדם, שיעור האבטלה מנוכה העונתיות בנובמבר ירד ל- 5.5%, זה השיעור הנמוך ביותר שנמדד בישראל בשני העשורים האחרונים (לפי השיטה החדשה של הלמ"ס). שיעור ההשתתפות בכוח העבודה ירד קלות, ועמד על 6.63 אחוזים.
נציין ששיעור ההשתתפות בכוח העבודה בישראל עלה משמעותית בעשור האחרון ואף עלה מעל שיעור ההשתתפות בארה"ב. המשמעות מבחינת כלכלית היא: נתונים אלה תומכים בחוזקו של השקל ובתוואי ריבית עולה בשנתיים הקרובות (תחזית מחלקת המחקר של בנק ישראל לריבית 2 אחוזים בסוף 2015 נראית כעת סבירה)."
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.