מדיגוס >> הנהלת החברה תציג את טכנולוגיית ה- ™SRS הזעיר פולשנית הייחודית שלה בכנס Needham Growth Conference ב- 15 בינואר 2014
עידו אסייג
08/01/2014
מדיגוס, חברה ציבורית העוסקת בפיתוח מכשור רפואי אנדוסקופי זעיר פולשני, הודיעה היום כי מנכ"ל החברה כריס רולנד יציג בכנס Needham Growth Conference השנתי ה- 16.
הכנס יתקיים בניו יורק בין התאריכים 14-16 בינואר 2014. המצגת של מדיגוס תתקיים ביום ד', 15 בינואר 2014 בשעה 19:05 בערב שעון ישראל (12:05 בצהריים שעון ארה"ב).
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.