נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

ראשי המגזר החקלאי נפגשו עם שר האוצר

 

 
 

עידו אסייג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
10/01/2014

מזכ"ל התאחדות חקלאי ישראל, אבו וילן, מזכיר תנועת המושבים, מאיר צור, ומזכ"ל התנועה הקיבוצית, איתן ברושי, נפגשו הערב עם שר האוצר, יאיר לפיד

ראשי המגזר החקלאי הציגו לשר האוצר בפגישתם את נושאי החקלאות הישראלית, הישגיה ובעיותיה, וכן את הבעיות הקשות של הבנייה בהתיישבות העובדת והקשיים שמערים מנהל מקרקעי ישראל על קליטת הבנים במרחב הכפרי.

ראשי המגזר הזמינו את השר, שנענה ברצון רב, לשורת סיורים במגזר, וכן ביקשו את התערבותו בפתרון שאלת הבינוי ושמירה על רווחיות החקלאות אל מול מגמת הורדת המכסים המסתמנת באוצר.

שני הצדדים סיכמו על המשך הדיאלוג ושמירה על ערוצי הידברות לצורך הבטחת תוצרת חקלאית טרייה לאוכלוסייה בישראל מחד, ושמירה על מחירים סבירים והוגנים למגדלים ולצרכנים מן הצד השני.

השר העלה על נס את הישגי הטכנולוגיה החקלאית, והביקוש להם מסביב לעולם, והזכיר את תחומי טכנולוגיית המים, ההשבחה הגנטית והשבחת הזרעים.








הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x