סמנכ"ל הכספים של חברת אל על, ניסים מלכי, הודיע היום למנכ"ל החברה על החלטתו לפרוש לגמלאות לאחר כ-41 שנים בחברה. מלכי מכהן כסמנכ"ל הכספים של אל על החל משנת 2003, ויסיים את תפקידו לאחר שימונה לו מחליף ויתבצע תהליך חפיפה מסודרת.
מנכ"ל אל על, מר אליעזר שקדי, מסר: "אני מכבד את החלטתו של ניסים מלכי לפרוש לגמלאות. במשך כל תקופת שירותו בחברה, פרק זמן של כ-41 שנים, הפגין ניסים מלכי מקצועיות ומסירות רבה לחברה ולתפקידו."
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.