משרד האוצר וראש עיריית ירושלים, ניר ברקת, הגיעו לסיכום כי ירושלים תקבל סיוע ממשלתי בסך 405 מיליון ש"ח במטרה לקדם ולפתח את עיר הבירה.
סיוע זה מתווסף לתכניות ממשלתיות לפיתוח תשתיות תחבורה בעיר, בכדי לחזק את בירת ישראל ולאפשר לה להתמודד עם האתגרים הרבים המאפיינים אותה.
להלן הפרטים:
260 מלש״ח מענק בירה.
חינוך- מימון תכניות חינוכיות בסכום של 60 מלש"ח כפי שיתואם בין משרדי החינוך והאוצר עם עיריית ירושלים.
20 מלש״ח תגבור תחום הניקיון בעיר.
20 מלש״ח שיושקעו בפיתוח כבישים בעיר ו - 5 מלש"ח שיושקעו בתחזוקת מנהרות.
40 מלש״ח לסיוע בגין נזקי הסופה בסוף דצמבר 2013. סכום זה אינו כולל סיוע לתשתיות תחבורתיות ולמבני חינוך שלגביהם תקבע מדיניות סיוע על ידי משרדי התחבורה והחינוך.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

יאיר לפיד


