חברת השקעות דיסקונט בע"מ
לכבוד רשות ניירות ערך
לכבוד הבורסה לניירות ערך בת"א בע"מ
דוח מיידי
הסבר: אין להשתמש בטופס זה כאשר קיים טופס מותאם לארוע המדווח
תוצאות הנפקה יש לדווח בת 20 ולא בטופס זה.
דיווח על דירוג אגרות חוב או דירוג תאגיד יש להגיש באמצעות טופס ת 125
מהות האירוע: כור – בקשה לאישור חלוקה
חברת השקעות דיסקונט בע"מ ("דסק"ש") מודיעה, בקשר עם העסקה למיזוג כור תעשיות בע"מ ("כור") עם דסק"ש המפורטת בדוח עסקה משלים של דסק"ש מתאריך 10 בספטמבר 2013 ("עסקת המיזוג"), ובהמשך לדיווח מיידי של דסק"ש מאתמול על בקשת כור לבית המשפט למתן החלטה בבקשה קודמת של כור לאישור חלוקה שאינה מקיימת את מבחן הרווח על פי סעיף 303 לחוק החברות, התשנ"ט 1999- ("בקשת החלוקה"), כדלקמן:
כור דיווחה על החלטה של בית המשפט בבקשה למתן החלטה האמורה לפיה (א) הבקשה למתן החלטה תועבר לתגובת כונס הנכסים הרשמי תוך 10 ימים; (ב) פסק הדין בבקשת החלוקה יינתן לאחר שעסקת המיזוג תושלם וסכום החלוקה ייקבע סופית.יצוין כי כור היא חברה בת של דסק"ש המוחזקת כיום בשיעור של כ 67%
מצורף קובץ _________
המועד בו נודע לתאגיד לראשונה על הארוע: 05/02/2014 בשעה: 21:30
נחתם במועד הדיווח על ידי עורך דין קורט קרן, מזכיר החברה
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.




.jpg)
