נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

גיוסים נוספים >> החתמים של מגיק מימשו אופציות בשבעה מיליון דולר

 

 
עמית ברקעמית ברק
 

אלמוג עזר
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
10/03/2014

מג'יק, חברת הפיתוח ואינטגרציית התוכנה, בניהולו של גיא ברשטיין, הגדילה את היקף הגיוס ל 58.7 מיליון דולר. זאת לאחר הודעת החתמים על מימוש זכותם לרכוש 900 אלף אופציות של חברה בעלות מחיר ההנפקה 8.5 דולר למניה.

מאז ההנפקה, מחיר המניה עלה ל- 8.8 דולר ובתוך כך שווי החברה הינו 327 מיליון דולר. זו הייתה שנה מוצלחת לחברה, משלימה מהלך נדיר של עליית שווי של 100%. את ההנפקה האחרונה הובלה על ידי המנכ"ל גיא ברנשטיין היו עמית בירק, סמנכ"ל מיזוגים ורכישות, ואסף ברנשטיין, סמנכ"ל הכספים. החתמים היו ברקליס, וויליאם בלייר, מקסים גרופ ו"ווינרייט" שמימשו את אופציות הרכישה.

הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x