נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

הבירה גרופ משיקה את קרן הנדל"ן המניב השלישית בישראל (REIT)

 

 
 

מרק גולדפרב
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
13/03/2014

ירושלים – 11 במרץ 2014 – הבירה גרופ הודיעה היום על השקת קרן הנדל"ן המניב השלישית בישראל. REIT היא חברה הנסחרת בבורסה שבבעלותה נדל"ן מניב אותו היא מנהלת. הבירה גרופ תתמקד בנכסים מסחריים אך גם הזדמנויות בנדל"ן תעשייתי, קמעונאי ובנדל"ן למגורים. מטרת החברה היא לבנות תיק מגוון של נכסים מניבים שיאפשר לה לשלם דיבידנדים גבוהים לבעלי המניות שלה.

REIT נחשבת כאמצעי נגיש למשקיעים לצרכי השקעה בנדל"ן בישראל. על פי החוקים המסדירים את חברות הREIT, REIT ישראלית אינה כפופה בדרך כלל למס חברות ועליה בעיקר להשקיע בנדל"ן מניב, לחלק כמעט את כל הכנסותיה ורווחיה ההוניים לבעלי המניות שלה על בסיס שנתי, להיסחר בבורסה של תל אביב ולעמוד במגבלת מינוף של פחות מ - 60% מערך נכסי הנדל"ן שלה. בנוסף, השקעה באמצעות  REITמאפשרת למשקיעים להרוויח מניהול מקצועי של השקעתם.

"לישראל יש מוניטין של שוק נדל"ן חזק ובר קיימא," מסביר מרק גולדפרב, המנכ"ל. "לרוע המזל, יש לה גם מוניטין של שוק קשה לניווט. תקנות, אישורים ובירוקרטיה – כל אלה הופכים את ההשקעה בשוק הנדל"ן הישראלי לאתגר לאלה שאינם מכירים את השוק. REIT "הבירה גרופ" נועדה לספק מענה לענינים אלה בהציעה, הן למשקיעים ישראליים והן למשקיעים זרים, מסלול פשוט וידידותי הרבה יותר להשקעה בנדל"ן ישראלי המניב תשואות גבוהות וכרוך בסיכונים נמוכים."

אודות קבוצת הבירה

הבירה גרופ נוסדה ב- 2010 והיא אחת מתוך שלוש קבוצות הנדל"ן הישראליות המתמקדות בREIT. החברה התמקדה תחילה בהשקעות נדל"ן פרטיות, בניהול פרויקטים ובניהול נכסים בירושלים. בתחילת 2013, החלה קבוצת הבירה לבדוק את האפשרות של יצירת REIT ישראלית. במשך החודשים שלאחר מכן, הרחיבה החברה את תחומי מומחיותה באופן משמעותי כששכרה מנהלים בעלי כישורים וניסיון מסחריים, פיננסיים ומשפטיים המתפרשים גם על תחום ה- REIT. החברה הקימה גם ועד יועצים המורכב ממומחים בתחום הנדל"ן המקומי המעניקים לה ייעוץ בנושאי רכישת נכסים.  


הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש. 

x