נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

ITGI קיבלה אישור לפטנט באירופה

 

 
 

עידו אסייג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
11/05/2014

 ITGI, מודיעה היום כי קיבלה את פרסום החלטת משרד הפטנטים האירופאי למתן פטנט על המצאה לטיפול בכלי דם עם הסתעפויות (פטנט EP06809846).

הפטנט יקבל תוקף חוקי במספר מדינות אירופאיות במהלך שנת 2014 ויהיה תקף עד סוף שנת 2026.

הפטנט, שכותרתו "Bifurcated stent assembly", מתבסס על הרעיון של מערכת תומכנים המחוברת על ידי ממברנה גמישה המשמשת כמחבר בין שני סטנטים או יותר. הפטנט צפוי לסייע בהגנה על מוצרים עתידיים של החברה.

אביב לוטן, מנכ"ל חברת ITGI, ציין "אנו שמחים על קבלת הפטנט המתייחס לטכנולוגיה נוספת שמפתחת החברה. בחודשים האחרונים למדנו את החשיבות הרבה שיש לקניין רוחני חזק למוצרי החברה, כאשר חתמנו על הסכם לשיתוף פעולה עם חברת בנטלי הגרמנית שהפרה פטנט רשום של החברה. כיסוי פטנטי רחב מאפשר לחברה לא רק להגן על מוצריה אלא גם לפתח שותפויות אסטרטגיות, כפי שעשינו עם בנטלי כאשר הרחבנו את סל המוצרים שמשווקת החברה ואף זכינו לפיצוי כספי מתמשך בהיקף כולל של 1.12 מיליוני אירו".

 אודות ITGI:

חברת ITGI עוסקת בתחומי מחקר ופיתוח, ייצור, הרכבה ושיווק של סטנטים המכוסים ברקמה הלקוחה מבעלי חיים ומיועדים לשימושים רפואיים שונים בכלי דם טבעיים בלב, במעקפים ורידיים בלב, בכלי דם במח ובכלי דם היקפיים אחרים.





הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x