ספיץ' מודולס אחזקות, המפתחת טכנולוגיה מתקדמת בתחום זיהוי אוטומטי של דיבור רציף ותמלולו, הודיעה היום על התקשרותה בהסכמי השקעה עם משקיעים פרטיים בראשם קרן ספרה אשר תשקיע בספיץ' מיליון ₪, ובמזכר הבנות עם קרן יורקוויל האמריקאית, כאשר היקף, ההשקעות הכולל בספיץ' יהיה בסך של כ-6 מיליון ש"ח.
ההסכמים עם המשקיעים הפרטיים בראשם קרן ספרה, הינם בהיקף של כ-2.5 מיליון ₪, כנגד הקצאה פרטית של מניות למשקיעים במחיר שמשקף 20% הנחה על מחיר המניה, וכן אופציות לא סחירות במחיר מימוש של 100 אג' לכל אופציה.
מזכר ההבנות עם יורקוויל, הוא לגבי העמדת הלוואה בסך של כ-1.1 מיליון דולר מיורקוויל לספיץ', כאשר ההלוואה תהיה המירה למניות בספיץ', שתנבענה מימוש אופציות שיוקצו ליורקוויל, לפי תשקיף שתפרסם ספיץ'.
עובד צפניה, מנכ"ל חברת ספיץ' מודולס, ציין "אנו שמחים על הבעת האמון הגדולה בחברה ובטכנולוגיה החדשנית שפיתחנו, מצד גופים מכובדים ומנוסים. ההון שגויס יסייע לספיץ' להתקדם במהירות לקראת מסחור רחב יותר של פתרונות זיהוי הדיבור הרציף שלנו".
שמוליק ינאי מקרן יורקוויל, ציין "שספיץ' היא חברה עם הנהלה נחושה ועם game plan ברור. יורקוויל השתתפה גם בגיוס הציבורי שביצעה ספיץ' ותמשיך לתמוך בספיץ' פיננסית עד להגשמת היעדים העסקיים שלה. שיתוף הפעולה האחרון של ספיץ' עם חברת Chip PC Technologies, להטמעת הטכנולוגיה של ספיץ' במוצריה של Chip PC, הינו בעל פוטנציאל גדול להכנסות בטווח זמן של שנה מהיום ואנחנו מחכים לראות את ספיץ' מוציאה לפועל תוכניות אלה".
ספיץ נוסדה ע"י עובד צפניה, מומחה עולמי בפיתוח טכנולוגיות בסביבת זיהוי הדיבור. ספיץ' פתחה טכנולוגיה עצמאית המאפשרת זיהוי אוטומטי של דיבור ספונטני רציף ללא תלות בדובר, וכן מסוגלת לבצע זיהוי מתוך מאגר מילים גדול במיוחד (מאות אלפי מילים) ובמגוון שפות.
עד כה, תומכת הטכנולוגיה של ספיץ' ב- 4 שפות: פורטוגזית ברזילאית, אנגלית צפון אמריקאית, סרבית ועברית, ובימים אלו מצויה ספיץ' בתהליכי פיתוח של 9 שפות נוספות בכללן סינית וספרדית.
לאחרונה הודיעה ספיץ', כי חתמה על הסכם לשילוב הטכנולוגיה שפתחה לזיהוי אוטומטי של דיבור רציף, במוצרי חברתTechnologies Chip PC. Chip PC הינה חברה גלובאלית המפתחת מחשבים רזים, קטנים וחכמים לפתרונות ייעודיים עבור השוק העסקי. במסגרת שיתוף הפעולה בין החברות, Chip PC תטמיע בתוך פתרונות המחשוב החכמים שהיא מפתחת ומשווקת, מערכת מובנית של ספיץ' לתמלול מתקדם של קול אנושי והמרתו לטקסט כתוב.
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.





