נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

סדר היום בישיבות ועדת הכספים שתתקיימנה השבוע

 

 
 

קרן מרדכי
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
15/06/2014

יום שני, י"ח בסיון התשע"ד (16.6.14) בכנסת
סדר היום:
בשעה 11:15
1. הקמת ועדת משנה לטיפול ולתקצוב נושא השמיטה - לפי סעיף 109 לתקנון הכנסת
2. "דיון מהיר" בנושא: הצורך בהסדרת מיסוי הגז הנמכר לייצוא (2828 אלעזר שטרן)(2835 ניצן הורוביץ)(2842 שלי יחימוביץ')(2844 דב חנין)(2850 משה גפני)
3. תקנות הפיקוח על שירותים פיננסיים (קופות גמל) (העברת כספים בין קופות גמל) (תיקון), התשע"ד- 2013 - להרשמה
 
יום שלישי, י"ט בסיון התשע"ד (17.6.14) בכנסת
סדר היום:
בשעה 10:00
1. בקשות לדיון מחדש על שינויים בתקציב לשנת 2014 – לרבות פנייה מספר 76- 77 של הממונה על התקציבים (משרד החינוך)
2. תקנות מס הכנסה (פטור מהגשת דין וחשבון)(תיקון) התשע"ג - 2014
3. סעיף 40(54)(א) ו- (55) עד (59) מתוך הצעת חוק לשינוי סדרי עדיפויות לאומיים (תיקוני חקיקה להשגת יעדי התקציב לשנים 2013 ו-2014), התשע"ד-2013 (מ/768) – בנושא סכומי העיצומים הכספיים
4. דיווח סביבתי של חברות ממשלתיות בכפוף להחלטות ממשלה ורשות החברות הממשלתיות - מעקב במסגרת ציון הכנסת את יום הסביבה
5. אישור מוסדות ציבור לענייו סעיף 46 לפקודת מס הכנסה
6. שינויים בתקציב לשנת 2014
 
בשעה 14:00 – ועדת המשנה לקידום זכויות האוכלוסיה הדרוזית והצ'רקסית בישראל
(חמד עמאר – היו"ר, רוברט אילטוב, גילה גמליאל, בועז טופורובסקי, יצחק כהן, זבולון כלפה, אראל מרגלית, אלעזר שטרן)
סדר היום: תוכנית החומש של המגזר הערבי והדרוזי
 
יום רביעי, כ' בסיון התשע"ד (18.6.14) בכנסת
סדר היום:
בשעה 09:00
1. תקנות לקידום התחרות ולצמצום הריכוזיות (סוג של חברה שאינה חברת שכבה והוראות לענין יחוס שליטה), התשע"ד – 2014
2. משמעויות תקציביות של מעבר להעסקה ישירה - במסגרת ציון הכנסת את יום העסקה ישירה במגזר הציבורי, הצעתם של חברי הכנסת זהבה גלאון, חיים כץ, מיכל בירן




הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או  או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי וביןבהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.

x