נְגִישׁוּת

גודל טקסט

גדול קטן רגיל

ניגודיות גבוהה במיוחד

הפעל רגיל

גופן קריא

הפעל רגיל

טקסט מודגש

הדגש רגיל

הדגשת קישורים

הפעל בטל
דווח

ישראל העבירה החלטה​ באוקטובר האחרון להעלות לארץ 900 "בני מנשה" עד כה עלו כ - 400

 

 
בני מנשהבני מנשה
 

עידו אסייג
LinkedinFacebookTwitter Whatsapp
23/06/2014

היום בבוקר פגש ח"כ דב ליפמן (יש עתיד) טיסת עולים של שבט "בני מנשה" מצפון הודו. ממשלת ישראל העבירה החלטה​ באוקטובר האחרון להעלות לארץ 900 "בני מנשה" עד כה עלו כ - 400. עלייה זו היא תוצאה של עבודת ארגון "שבי ישראל" בהנהלת מיכאל פרוינד. נכון להיום יש 2,400 מבני המנשה בישראל, עוד 7,000 מחכים לעלות ארצה.
 
יו"ר שבי ישראל, מיכאל פרוינד: "עלייתם ארצה של בני מנשה הוא אירוע מרגש ביותר שמסמל את הגשמת החזון של קיבוץ גלויותינו. אני מעריך מאוד את עזרתם של שר האוצר יאיר לפיד ושרת הקליטה סופה לנדבר שבלעדיהם לא היינו זוכים להביא את האנשים הנפלאים האלו ארצה. כולי תקווה שבשנים הקרובות נזכה להביא לארץ את כל 7,000 בני הקהילה שנותרו מאחור בהודו"
 
ח"כ ליפמן: "עליית בני המנשה מהווה נקודת אור בימים חשוכים אלו. לא יכולתי לשלוט בדמעותיי שראיתי את העולים מנשקים את מזוזת הענק באולם מקבלי הפנים בנתב"ג. שרנו ביחד 'ושבו בנים לגבולם...'. כולי תקווה שגם שלושת בנינו; אייל, נפתלי וגל-עד יחזרו גם הם בשלום".
 
הנתונים, המידע, הדעות והתחזיות המתפרסמות באתר זה מסופקים כשרות לגולשים. אין לראות בהם המלצה או תחליף לשיקול דעתו העצמאי של הקורא, או הצעה או שיווק השקעות או ייעוץ השקעות ב: קרנות נאמנות, תעודות סל, קופות גמל, קרנות פנסיה, קרנות השתלמות או כל נייר ערך אחר או נדל"ן– בין באופן כללי ובין בהתחשב בנתונים ובצרכים המיוחדים של כל קורא – לרכישה ו/או ביצוע השקעות ו/או פעולות או עסקאות כלשהן. במידע עלולות ליפול טעויות ועשויים לחול בו שינויי שוק ושינויים אחרים. כמו כן עלולות להתגלות סטיות בין התחזיות המובאות בסקירה זו לתוצאות בפועל. לכותב עשוי להיות עניין אישי במאמר זה, לרבות החזקה ו/או ביצוע עסקה עבור עצמו ו/או עבור אחרים בניירות ערך ו/או במוצרים פיננסיים אחרים הנזכרים במסמך זה. הכותב עשוי להימצא בניגוד עניניים. פאנדר אינה מתחייבת להודיע לקוראים בדרך כלשהי על שינויים כאמור, מראש או בדיעבד. פאנדר לא תהיה אחראית בכל צורה שהיא לנזק או הפסד שיגרמו משימוש במאמר/ראיון זה, אם יגרמו, ואינה מתחייבת כי שימוש במידע זה עשוי ליצור רווחים בידי המשתמש.
x